Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Seminer dönemi hakkında

Tepki Skoru
0
(Değişik: 06.09.2008/26989 RG) Köy ve beldelerde görevli okul öncesi eğitimi öğretmenleri, derslerin kesiminden 1 temmuza kadar yapılacak meslekle ilgili çalışmaları, okul yönetimi ve millî eğitim müdürlüğünün bilgisi dâhilinde yaz tatilini geçirecekleri yerdeki bir okul öncesi eğitim kurumunda yapabilirler. Meslekle ilgili çalışmaları tatil adreslerinde tamamlayan öğretmenler, bu çalışmalara katıldıklarını gösterir okul müdürlüğünden alacakları yazıyı, eylül ayının ilk iş gününde bağlı bulundukları millî eğitim müdürlüğüne teslim ederler. Bu yazının bir örneği de okul müdürlüğünce saklanır.

arkadaslar yenı yonetmelıkte boyle bır hakkımız var yonetmelık acık ama okulda

ve ilce milli egtımde kımse bıssey demıyor yonetmelık acık degıl mı ıstersek semınerımızı memleketımızde alamazmıyız

Tepki Skoru
0
hocam bu yazıyı nereden temin ettiiniz bu belgenin bir nüshasıyla başvuru yapabilirsiniz ilçe milli eğitime ben bugün arayıp sordum ve okulun son hafatsı belli olur dediler net bir şey söylemediler bir de bu yazıyla gideyim gönderirseniz sevinirim nereden aldığınızı ii günler

Tepki Skoru
1
Milli Eğitim Bakanlığı bu sene köy öğretmenlerini unuttu hocam....şimdilik öyle bir şey söz konusu değil..yani seminerinizi bulunduğunuz yerde yapacaksınız...taki MEB bununla ilgili bir yazıyı okullara gönderene kadar...normalde unutulmaması gerekirdi ama meb unuttu bu sene...

Tepki Skoru
0
Ne yapiyoruz ki seminer doneminde benim ilk senem bilmiyorum

Tepki Skoru
0
hocam nasıl unuttu yanı anlamadım ıllakı meb yazımı gelmesı lazım ama yonetmelıkte acık ve net neden gıdemıyelım ya offftffff evıme gıtmemk ıstıyoru

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar ilçe milli eğitimle konuştum yönetmeliği de söyledim. son hafta yazı gelcek dediler.ona göre gidebilirmişiz.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim bildiğimde sadece birleştirilmiş sınıf olan okullarda boyle bir hakkımızn olduğu ..

Tepki Skoru
0
Ne yapacagiz o donemde biri bana soylesin lutfennnn

Tepki Skoru
0
hocam seminer donemını kendı memleketımızde uygun bır okuda yapabılırmısız yapabılırmısız boyle bır hakkımız yonetmelıkte var ama mıllı egt mudurluklerı net bırsey soylemıyor

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle