merhabalar arkadaşlar, bende S.Ü. M.E.F. İhsan Doğramacı Uygulama Anaokulunda Görev Yapıyorum, aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum...
merhaba arkadaşlar ben afyon kocatepe ünv 3. sınıf öğrencisiyim
konya selçuk ünv geçiş yapmayı düşünüyorum ama konya ve ünv hakkında hiç bişe bilmiyorum. sizlerin bana bilgi verebileceğinizi düşünüyor ve sizden rica ediyorum.
hepinize başarılar diliyorum
slm gülcan ben 2. sınıfım henüz ya seneye sizin gördüğünüz dersleri görcez büyük ihtimal bu seneki vize ve final sorularını yazar mısın :36_3_12: hatta geçen seneden hatırladıkların varsa özellikle 2. dönemin sorularını bir yazarsan cok iyi olur ya valla özellikle özel eğitim:36_15_4:
merhaba ben en yeninizim galiba 2009 selçuk mezunuyum... sıralamnın açıklanmasını bekliyorum... muğlada çalışmak istiyorum... bir an önce çalışmak çalışmak ve çalışmak istiyorum
merhabalar bende selçuk üniv.mes.eğtm.fak.anaokulu öğretmenliği 2007 mezunuyum.eylüle atama bekliyorum inş.
bizim bölüm bu yıl kapanmış.ve bölümler birleştirilmiş.çocuk gel.ve okulöncesi eğitimi ana bilim dalı olmuş.üniv.sayfasından görebilirsiniz.acaba biz eski mezunlar çift dal mı olduk?bilgisi olan varsa açıklayabilirmi?
mrb arkadaşlar ben aranızda çok yeniyim. bu sene selçuk ünv meslek eğitim fakültesini kazandım. biraz gitmeden bilgi veriseniz çok sevinicem çünkü hiç bir bilgim yok ve gönüllü gitmiyorum.