Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Selçuk Üniversitesi Mezunları

Tepki Skoru
0
slmlar bende 2004 yılı mezunuyum 2. öğretim L subesi.. miray tutal sevgiler herkese

selam bende 2004 M şubesi mezunuyum. Yıl sonu balosunu düzenlemiştim sizin sınıftan da bir arkadaş zannerdesem Derya ile birlikte. Sen katılmışmıydın baloya?

Tepki Skoru
0
ben D şubesindendim şimdi anasınıfında çalışıyırum

Tepki Skoru
0
slm ben de 2003 mezunuyum E şubesinden. Şu an Diyarbakır Çermikte ana okulunda çalışıyorum, ama yazın tayinimiz çıkacak. Konyalıyım ve konyayı çok özledim.
2004 lüler size birşey soracağım; mezuniyet balosunu bütün sınıflar birlikte mi yaptınız, nerede yaptınız? bizde her sınıf kendisi yapmıştı.

Tepki Skoru
0
2005 mef mezunuyum L şubesindendim balıkesirde anaokulunda ücretli olarak çalışıyorum...

Tepki Skoru
0
slm ...2004 okulöncesi mezunuyum.O kadar fazla selçuk mezunu varki,nerdeyse her okulda iki öğretmenden biri selçuk mezunu ve bu öğretmenler hep başarılı olanlar:Arkadaşlar aldıgımız eğitim belli:)

Tepki Skoru
0
Selçuk Üniversitesi mezunu olan bütün arkadaşlarıma selamlar.Ben de 2006 MEF Anaokulu Öğretmenliği mezunuyum.Şu anda görevimi büyük bir meslek aşkıyla yapmaktayım.(Her ne kadar engellerle karşılaşsak da.)
Başarı ve güzelliklerle dolu bir gelecek bizlerle olsun....

Tepki Skoru
0
NESRİN HOCAM GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ, SENİDE ARAMIZDA GÖRMEK NE GÜZEL...

Tepki Skoru
0
Bende siteye yeni üyeyim ve 1999 mesleki eğitim faültesi anaokulu öğretmenliğinden mezunum...ve kız meslek lisesinde anaokulu öğretmeniyim..herkese hayırlı çalışmalar diliyorum...

Tepki Skoru
0
fbor' Alıntı:
slm ben de 2003 mezunuyum E şubesinden. Şu an Diyarbakır Çermikte ana okulunda çalışıyorum, ama yazın tayinimiz çıkacak. Konyalıyım ve konyayı çok özledim.
2004 lüler size birşey soracağım; mezuniyet balosunu bütün sınıflar birlikte mi yaptınız, nerede yaptınız? bizde her sınıf kendisi yapmıştı.
biz ikinci öğretimler hep birlikte yapmıştık zamanın hilton'unda (şimdi galiba ismi değişmiş)

Tepki Skoru
0
Galiba en yeni mezun benim 2006 anaokulu öğretmenliği E şubesi mezunuuyum arkadaşlar sizleri bekliyorum ben Hilal Dere izmirden.[/font]

Tepki Skoru
0
yeliz onay bende boloya katılmıstım biz derya ile aynı sınıftaydık evet,biz sınıfca beraber oturmustuk,ama o görüntüler bende yok biz kendimiz cekmiştik cameraya.ben 2. öğretimim L subesi...görüşürüz.sık sık giriyormusun nete?ben hergün bakmaya calısıyorum kendine iyi bak

Tepki Skoru
0
miraycım bende fırsat buldukça girmeye çalışıyorum nete beni hatırlamışsındır o zaman hani küçük bi konuşma yapmıştım :) ohooo bende balolarla ilgili 3 tane cd var hepsinde de çoğu kişi gözüküyor kesin sende varsındır :) ee görüşebiliyor musun üni. deki arkadaşlarla... Kendine çok iyi bak görüşürüz...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle