İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

Selçuk Üniversitesi Mezunları

2003 eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği mezunuyum
selam bende çocuk gelişimi 2000 yılı mezunuyum.
slm.bende 2000 yılı çocuk gelişimi mezunuyum
mrh. arkadaşlar bnde anasınıfı öğ. 2008 mezunuyum.usta öğ.yapıyorum ve tekrar sınava hazırlanıyorum.
selam arkadaşlar, ben de anaokulu öğretmenliği 2001 L mezunuyum...
oyunlar42 şunu yazdı:
hepiniz hoş geldiniz arkdaşalar ben de konyalıyım sizleri aramız da görmekten mutluluk duyorum
MRB ARKADAŞLAR!BEN DE SELÇUK MEZUNUYUM.SİZLERLE TANIŞMAK İSTERİM
:77wu[1]:
slm arkadaşlar ben 2007 mezunuyum. tabi bizden kimse yok. bizim dönem şaşırtmadı beni yine. sölemesi ayıp fazla çalışkandırlar. bakmazlar öle internete falan. neyse herkese slmlar
ben 1996 selçuk mezunuyum.bizim dönemden kimse yokmu
mrb arkadaşlar bende 2006 mezunuyum. 500 kontenjandan sadece bu kadar kişi mi biliyor bu siteyi. ben çok memnunum
2000 mezunuyum sebile isminde arkadaşım vardı onu arıyorum yardım ederseniz mutlu olurum
arkadaşlar merhaba ben tam 6 yıldır arkadaşımı arıyorum tanıyan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler yardımınız için.
arkadaşlar kusura bakmayın arkadaşımın ismini yazmayı unutmuşum,adı Zeynep Yüksekbaş,inşallah bu güzel site sayesinde kendisini bulabilirim.
herkese merhaba bende selçuk üni. eğitim fak. okul öncesi öğretmenliği 2007 mezunlarındanım.
merhabalar!
ben taze mezunum daha 😀 2009 eğitim fak. okulöcesi öğrt. mezunuyum 😀
hoşgeldiniz aramıza🙂
sizleri aramızda görmek güzel
inşallah hoşça vakit geçirirsiniz.
iyi paylaşımlar...
bu arada ben de selçuk mef mezunuyum🙂
bende 2004 selçuk çocuk gelişimi mezunuyum.🙂
ergen26 şunu yazdı:
bende 2004 selçuk çocuk gelişimi mezunuyum.🙂
merhabalar hoşgeldin aramıza
iyi paylaşımlar🙂
ya ben bişe sorcam ablalarım daha yeni kazandım çge öğretmneliğini bu bölümün hazırlık sınıfı var mı

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.