Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Selçuk Üniversitesi Etkinlikleri

Tepki Skoru
0
BAHAR ŞENLİKLERİ 8 MAYIS DA BAŞLIYOR !!!
KİMLER YOK Kİ... 9 DEV KONSER....:)
MOR VE ÖTESİ
KARGO
ŞEBNEM FERAH
VEGA
HÜSEYİN TURAN
......................
şu anda bunları hatırlayabildim:)
bir çok rock grubunun ve çoşkulu öğrenci topluluklarının katılımıyla gercekleşecek :)

Tepki Skoru
0
Pazar günü kendi evimizde ağırladığımız Bursa temsilcisi Tofaş Sporu 75-70 yenerek seride durumu 1-1 e getirdik... 19 Mayıs Spor Salonu Konyalıların ve Selçuk Üniversitesinin ilgisi büyüktü. Maçı yaklaşık 4000 seyirci izledi.

Tepki Skoru
0
Dün kendi evimizde konuk ettiğimiz Bursa temsilcisi Tofaşa uzatmalarda mağlup olduk.

Karşılaşmaya İlker, Volkan , Çağlar , İbrahim , Marvin 5 lişiyle başladık. 1.peryotta ilkerin sayılarıyla devreyi 19-14 önde kapadık. Etkili oyununu 2 peryotta da devam ettiren ekibimiz devreye 34-28 önde girdi. Normal süresi 62-62 biten karşılaşmada uzatmalarda 76-79 yenilerek 1.lig Şansını yitirdik...

Maç sonu basın toplantısı yapan Başarılı antrenörümüz Hakan Yavuz: Oyuncuları mı Kutluyorum Gerçekten bugün sahada hem mücadele hem basketbol vardı. 11 aydır oyuncularımızla birlikte çalışıyoruz 11 ay aynı konsantreyi korumak gerçekten kolay değil ama onlar bunu başardı. Çok büyük aşama kaydettiler hem Türk basketbolu kazandı hem Konya basketbolu kazandı. Üzgün olduğum noktalardan biride muhteşem tafatarımıza galibiyet hediyesi veremedik ; ama üçüncülük maçını alıp onlara armağan edeceğiz...
Tofaş gibi ligin en iyi savunmasını yapan bir takıma 76 sayı atmak kolay değil. Tofaşı kutluyorum dedi...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Sağlık olsun kardeş.İnşallah daha başarılı olursunuz...

Tepki Skoru
0
2 haziran da funda arar ve onur şan konseri var arkadaşlar gitmek isteyenler gelebilir!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle