Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sayıların gösterilmesi ile ilgili düşünceleriniz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bulundugum yerde bi meslektaşımız sayıları 100 e kadar ögretmiş yazdırmış 5 er 10 ar ögretmiş şimdide harflere geçiyormuş.sizce ne kadar dogru bu sizler nasıl gösteriyorsunuz yada kaça kadar veriyorsunuz bana çok tuhaf geldi.sayılar konusunda ve el yazısı hakkında yorumlarınızı bekliyorum .

Tepki Skoru
0
bn kolejde çalışıorum bız zümre olarak bütün harflerı werdık bıle 2-3 harf kaldı bızım matematk kulubu we guzel yazı dersı olrk programımızda derler war o progrma gre gıdıoruz matematk kulubunde sayılrı werdık toplama cıkaarma işlemındeler guzl yazı dada belırttıgım gıbı 2-3harfmız kaldı bana göre bu senekı gruplamz cok basarılı werdıgımızı aldılar buyuzden koly ılerledk zorlnmdık bırbırlerııle uyumlu cocuklrdı zeka seviyesı olarkbuyuzden sakınca görmedık cocuklara göre degısıo bnce

Tepki Skoru
0
okul öncesinde 10 a kadar yazma 20 ye kadar sayma vardır ve sadece sesli harfler verilir ve basit toplama çıkarma(nesnelerle)..daha fazlasını yanlış buluyorum çünkü kritik dönemi değil!!!

Tepki Skoru
0
hocam sanırım sizin arkadaş çocukları şimdiden lgs ye hazırlamaya başlamış:=)
böyle bişey olamaz yaptığı kocaman bir hata...10 a kadar yazmayı ve 20 ye kadar saymayı verebilir.
harf vermek gibi bir hata olamaz ancak ses verebilir....
verilirse tabiiki öğrenirler..taptaze beyinler hepsi öğrenmeye açık...ama sınırları aşmamak gerekir.herşeyin bir zamanı, hazırbulunuşluğu vardır...
aldığımız eğitimi boşa çıkarmayalım derim ben...

Tepki Skoru
0
edanur hocam haklısınız katılıyorum size

Tepki Skoru
0
arkadaşlar okuma yazmanın kritik dönemi ilk öğretim çağıdır..lütfen bunu unutmayın..Allah aşkına siz bunları verirseniz sınıf öğretmenleri ne iş yapacak..kolejde çalışan arkadaşlar müdürlerinizin sözüne kapılmayın.onların amacı sadece okulun adını duyurmak..ben çok kolej gördüm.öğretmenleri proje çalışması yapıp sergiliyo neymiş çocuklar yapmış..çocuklar nasıl o kadar kusursuz etkinlikler yapabilir kii..bu yaptıklarını herşeyde uyguluyorlar.neymiş şu okul şu kolej iyi densin..bi kere mesleğimize saygımızı azaltır böyle şeyler.lütfen alet olmayalım..başkalarının ne dediği hiç önemli değil...önemli olan bizim işimizi en iyi şekilde yaptığımıza inanmamız...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle