S selvinaz güngör Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 3 Tepki Skoru 0 Puanları 0 15 Mar 2011 #1 yedi bölge ile türkiye ve adıyaman kımıl oyununun müziklerini istiyorum
T Tuba TÜRK Katılım 7 Haz 2010 Mesajlar 2,028 Tepki Skoru 3 Puanları 0 Yaş 36 15 Mar 2011 #2 hocam,eminim yardımcı olucak çok kişi olucaktır...ama yanlış anlaşılmak istemeden birşey söyleme gereği duydum : üslubunuz keşke böyle olmasaydı .sonuçta yardım istiyorsunuz.rica ile söylemek daha hoş olurdu bence.
hocam,eminim yardımcı olucak çok kişi olucaktır...ama yanlış anlaşılmak istemeden birşey söyleme gereği duydum : üslubunuz keşke böyle olmasaydı .sonuçta yardım istiyorsunuz.rica ile söylemek daha hoş olurdu bence.
Selvi SOYLU Katılım 3 Eki 2009 Mesajlar 2,858 Tepki Skoru 0 Puanları 36 Yaş 37 15 Mar 2011 #3 tuba hoca ya katılıyorum..rica ederek isteyelim çünkü burda kimse yardım etmek zorunda değil..sihirli kelimemiz "lütfen" )
tuba hoca ya katılıyorum..rica ederek isteyelim çünkü burda kimse yardım etmek zorunda değil..sihirli kelimemiz "lütfen" )