Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şanliurfaya atananlar dİkkat

Tepki Skoru
0
Hocam Eşim Şanlıurfa MEB aramış, Tam Teşekküllü Bir hastaneden Sağlık Raporu İstemişler, "" Öğretmenlik yapmasına bir sağlık engeli yoktur ibareli" hemde.. Şanlıurfa MEB atama bölümüne sorabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
Hocam Eşim Şanlıurfa MEB aramış, Tam Teşekküllü Bir hastaneden Sağlık Raporu İstemişler, "" Öğretmenlik yapmasına bir sağlık engeli yoktur ibareli" hemde.. Şanlıurfa MEB atama bölümüne sorabilirsiniz.

Sağlık (Heyet) Raporu yaklaşık 100-150 TL arasında..

Tepki Skoru
0
Hocam Eşim Şanlıurfa MEB aramış, Tam Teşekküllü Bir hastaneden Sağlık Raporu İstemişler, "" Öğretmenlik yapmasına bir sağlık engeli yoktur ibareli" hemde.. Şanlıurfa MEB atama bölümüne sorabilirsiniz. Sağlık (Heyet) Raporu yaklaşık 100-150 TL arasında..

evet bu maddeyi aralık sözleşmeli atamalara koymuşlar. sağlık özründen gitmesinler diye... iyice bağlamak istiyolar yanii..

Tepki Skoru
0
Yani şimdi sağlık raporu almamız mı gerekecek ben Eskişehir deyim Eskişehirden alıp Urfaya götürsem geçerli olur değil mi?Sözleşmeli kadrolu 2 sinde de almak gerekiyor galiba...

Tepki Skoru
0
açık konuşuyum tam bilemiyorum kadrolularda nasıl ama sözleşmelilerin açıklama yazılarında okumuştum o yüzden dedim sçzleşmelilerden istiyolar diye. biliyosunuz sözleşmeli öğretmen sabit öğretmen sağlamak için.. ama sağlık işin içine girince meb de bişey diyemiyo o yüzdn böyle bişey istiyoki ileride sağlık özrünü kullanamayasınız diye.. işin çakallık kısmı bu..

Tepki Skoru
0
sağlık ocağında werilen sağlık raporu işe yaramıyormu arkadaşlar illa tam teşekküllümü olacak

Tepki Skoru
0
yalnış bilgi vermek gibi olmasın ama bizim arkadaşta öle düşünüp gitip para vermiş rapora sonrada bir işe yaramamış boşuna para vermiş olmayın iice bi araştırın yada okulunuzun idarecisine başvurun derim ben

Tepki Skoru
0
kadrolu öğretmenlikte de sözleşmeli öğretmenlikte de sağlık raporu heyet raporu şeklinde kabul ediliyor, yani sağlık ocağından değilde hastaneden almak gerekiyor.. ayrıca bir arkadaş 100-150 milyon demiş ben geçen sene 40-50 milyon gibi bişey vermiştim raporu denizliden almıştım şanlıurfaya atanmıştım...

Tepki Skoru
0
Yani şimdi sağlık raporu almamız mı gerekecek ben Eskişehir deyim Eskişehirden alıp Urfaya götürsem geçerli olur değil mi?Sözleşmeli kadrolu 2 sinde de almak gerekiyor galiba...
Arkadaşlar Urfa MEB i arayalım hep beraber, Klavuzda böyle bir şey yazmıyor.
Şanlıurfa meb: 0414 314 20 04 dahili 168

Arama bir de sonuçlarımızı paylaşalım.

Tepki Skoru
0
kadrolu öğretmenlikte de sözleşmeli öğretmenlikte de sağlık raporu heyet raporu şeklinde kabul ediliyor, yani sağlık ocağından değilde hastaneden almak gerekiyor.. ayrıca bir arkadaş 100-150 milyon demiş ben geçen sene 40-50 milyon gibi bişey vermiştim raporu denizliden almıştım şanlıurfaya atanmıştım...

Hocam bu fiyatı Afyon Devlet hastanesi demiş. 100-150 TL arasında bir ücreti var, demişler.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar sağlık raporunu boşuna almayın o uygulama kalktı sadece beyanınız yeterli eylül atamasında alanlarında elinde patladı tecrube ile sabit kolay gelsin

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar sağlık raporunu boşuna almayın o uygulama kalktı sadece beyanınız yeterli eylül atamasında alanlarında elinde patladı tecrube ile sabit kolay gelsin

Hocam Şanlıurfa Meb Neden alın diyor anlayamıyorum. Klavuzda da yazmıyor. Arkadaşlar bu konuda tecrübeli hocalarımdan yardım bekliyorum. Özellikle Urfaya atanan Öğretmen arkadaşlarımdan. msn. igunes@live.com

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben dün gaziantep ile gittim ve orada sadece ek 6 da bulunan formu doldurdunuz mu yeter demişler tam teşekküllü sağlık raporu istenöiyor demiş...bu nasıl iştir her il ayrı bir uygulama mı yapıyor. şanlıurfayı arayan arkadaşlar bize yeniden bilgi verebilirler mi?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Şanlıurfa il MEM, sözleşmeliden kadroluya atananlar için heyet sağlık raporu istiyor, yani tam teşekküllü bir hastaneden sağlık raporu istiyor, Türkiye'nin her yerinde öğretmenlik yapabilir ibareside bu sağlık raporunda bulunacak diyorlar..

Tepki Skoru
0
bende aradım raporu istiyolar. izmir mem kesinlikle böyle bişey istemiyo. urfa mem biraz işgüzar galba. hadi hayırlısı 1buçuk yıl bunlarlayız.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben istanbula atanadım meb den bi sağlıkla ilgili kağıt verdiler ben sadece onu doldurdum.sağlık ocağı yada hastaneye sağlık raporu için gitmedim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar az önce urfa memi aradım. sağlık raporu falan istemiyoruz kim demiş dediler hatta bi de fırça yedim:) klavuzdakileri istiyoruz sadece dediler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle