Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sandalye ile Fil=)

Tepki Skoru
2
Çok beğendim ne kadar güzel bir sandalye bu böyle :) paylaşımınız için teşekkürler öğretmenim :)

Tepki Skoru
3
gerçekten çok beğendim hocam, teşekkürler paylaşımınız için...en kısa zamanda yapıcam inşallah ! okulumuzun deposunda atılmayı bekleyen 10-15 adet sandalye varken, bunu yapmamam mümkün müüü :)

Tepki Skoru
0
Çok beğendim ne kadar güzel bir sandalye bu böyle :) paylaşımınız için teşekkürler öğretmenim :)
Rica ederim Dilara Y. yılsonu gösterilerinde,sergide,okulun ilk günleri çocukların uyum haftasında kullanılabilecek bir etkinlik ve farklı hayvan figürleri de kullanılabilir.

gerçekten çok beğendim hocam, teşekkürler paylaşımınız için...en kısa zamanda yapıcam inşallah ! okulumuzun deposunda atılmayı bekleyen 10-15 adet sandalye varken, bunu yapmamam mümkün müüü :)
Çok sevindim,sandalyeler de değerlendirilmiş olacak,atılmayacaklar.E ne diyelim,kolay gelsin şimdiden:))

Tepki Skoru
0
gerçekten farklı ve çok güzeller öğretmenim ;)) teşekkürler paylaşımınız için...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle