- Tepki Skoru
- 0
Arkadaşlar sınıfta sanat etkinlikleri ile ilgili sıkıntı çekiyorum.Henüz makas kullandırmıyorum ve çocuklar ne kadar istekli olsalarda bir kısım öğrenciyi hala makas kullanabilecek düzeyde görmediğim için bu güne kadar bekledim ve makasa hazır hale getirmek için uğraştım..Kullandırmamakta inat ettim ama haftaya makasa başlayacağım.Şimdi makas olmayınca yapılabilecek etkinlikler de daha sınırlı kalıyor.Oyun hamuru,yırtma yapıştırma,yuvarlama yapıştırma,serbest boyama,oyun hamuru,katlama etkinlikleri yaptırdım.Bunların dışında aklınıza gelen bir şey var mı acaba,ya da bunlarla ilgili de olsa farklı bir fikriniz varsa benimle paylaşabilir misiniz acaba...?Şimdiden çok teşekkürler..Bir de sınıfta 2,3 tane çocuk hala 1,2,3 ü tam olarak öğrenemedi..Özel ders verir gibi de ilgilendim ve her gün ilgileniyorum..Çocuklardan birinde dikkat eksikliği olduğunu düşünüyorum,ama biraz daha özel ilgilenip ve deneyip,o şekilde ailesi ile konuşmak istiyorum.hikaye etkinlikleri ve parmak oyunlarında da çok problem yaşıyoruz o çocukla..Bugüne kadar 1 tane hikayeyi bile dinlediğini düşünmüyorum...Ya da dinleyemiyor..Öbürü de 4buçuk yaşında 6,7 ay önce babası vefat etmiş,onun da etkinliklere ilgisi çok zayıf ama oyun etkinliklerine katılıyor..Sınıfta masa,sıra altlarına saklanıyor(bana oyun yapıyor sanırım.)Öbür çocuğu anlatırsam bitmez.Onunla problemimiz çok Bana herhangi bir öneride bulunmak isteyen arkadaş olursa seve seve dinlerim..