Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Samsun'da Çalışan Var mı?

Tepki Skoru
0
bende samsun olgunlaşma kız meslek lisesinde okuyorum 2. sınıf öğrencisiyim özel eğitim ve okul öncesi arasında kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunu? :(

Tepki Skoru
0
bende samsun pelitköyde öğretmenlik yapıyorum,toplu konutlar sitesinde oturuyorum,pembe maviyi biliyorum selam arkadaşım tanışalım.

Tepki Skoru
0
/gülsüm merhaba bizde yozgatta görev yaptık,97-99 yıllarında kız meslek lisesinde çalıştım,ismim selma

Tepki Skoru
0
benimde samsun emrullah efendi iöo na yeni tayinim çıktı...

Tepki Skoru
0
benimde samsun emrullah efendi iöo na yeni tayinim çıktı...

Tepki Skoru
0
amacım samsundaki tüm özel sektörü suçlamak değil.ancak çoğu özel sektör rehabilitasyon ,anaokulları ve kreşler samsunda sanki tek şey için uğraşıyorlar.o da en kısa yoldan nasıl para kazanırız. ne okulu açtıkları yer standartlara uyuyor ne de görüşmeye çağırdıklarında görüşmenin belli kuralları.alacakları öğretmeni eğitim için değerlendirmiyorlar ve okadar cüzi bir miktar teklif ediyorlar ki.samsuna bakın her bina altında hemen hemen bir tane anaokulu görebilirsiniz.ve bunları açanlarda işin ehli insanlar değil.çocukların eğitimi için bahçe çok önemli görülen en önemli eksikleri bu bahçesi yok çoğu yerin. ve benim en çok şaşırdım nokta ruhsatı nasıl temin ediyolar.samsunun daha fazla önem göstermesi gerek okul öncesi eğitim için.

Tepki Skoru
0
bende samsun olgunlaşma kız meslek lisesinde okuyorum 2. sınıf öğrencisiyim özel eğitim ve okul öncesi arasında kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunu? :(
ben bu sene stajımı kız meslek lisesinde yaptım. bu sene ayrılmış iki bölüme kız meslek lisesi.ve benim girdim grup ilk özel eğitimi seçen gruptu.özel eğitimci olmak gerçekten herkesin yapabileceği bir şey değil ancak öğrencilerim okadar seviyorlardıki bölümlerini ilk başta zorlamayla seçmiş kimisi.tek tek hocaları ikna etmiş ortalaması en yüksek olanları kimi istememiş ama seçmek zorunda kalmışlar ve çok memnundular.stajlarını da rehabilitasyon merkezlerinde yapıyorlardı.ve ilk mezun olacakları için bu bölümden gurur duyuyorlardı. seçtiğiniz bölüm gibi özelsiniz diye gurur duyuyordum bende .oyüzden bence çok iyi düşünmelisin.

Tepki Skoru
0
ben sinoptan geldim kız meslek lisesinden samsun merkez canik şerife bacı anaokulunda göreve başladım bütün arkadaşlara slm hayırlı olsun diyelim

Tepki Skoru
0
bende samsun termeliyim hocam ve samsun merkezde bir kaç özel anaokulunda çalıştım ve çoğunun amacı kısa zamanda para kazanmak eğitim yeri değil sadece bakım yeri olarak düşünüyorlar kendilerini ve amaçları sadece günü geçirmek,,

Tepki Skoru
0
bende samsunluyum hoşgeldniz aramızaa alaçam anaokulunda görev yapıyorum

Tepki Skoru
0
ben samsun çatalarmut ilköğretimde çalışıyorum

Tepki Skoru
0
Serap hocam bende samsun dikbıyık ilköğretim okulunda usta öğretici olarak başladım yeni daha toplantı falan yapmadım köylerden gelio çocuklar ama veliler ilgili gibi gözüküolar inş. göründükleri gibidirler sizinde allah yardımcınız olsun

Tepki Skoru
0
Samsun merkeze bağlı Gödekli'de Taşkesik İlköğretim okulundayım .. Hoşgeldin melis ..

Tepki Skoru
0
Ben çalışmıyorum ama büyük İhtimal yazın Samsun'da çalışacam.Sınavdan sonra ;)

Tepki Skoru
0
merhabalar bende samsun çarşamba da görev yapıyorum gayet de güzel gidiyo

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bende samsun çarşambada çalışıyorum gayet de güzel gidiyo

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat