Samsun'da Çalışan Var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meliss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@meliss
ben pembe mavi çocuk eğitim merkezin (Samsun- Atakum'da) 4 yaş sınıfı öğretmeniyim.

Aramıza hoş geldiniz.Samsunlu üyelerimiz var tabi.Mesajı görünce yazacaklardır.
Bende Atakumda bi rehabilitasyon merkezinde çalışacaktım yeni açıldı bu sene.Ama adamlar köşe yazımda da belirttiğim gibi kendilerine eğitimci değilde üzerlerinden para kazanacak hamal arıyorlar.
Samsunda çiftliğin arkasında bi kreşte müdür olacaktım ama erkek olduğum için pek yanaşmadılar.
Ama Samsun'da çalışmak güzeldir.Ailelerin bilinçli olduğunu gördüm...

teşekkür ederim,hoşbulduk. gerçekten de Samsun'da aileler eskiye ve bir çok yere oranla çok bilinçliler. Araştırıyor ve sorguluyorlar bu eğitimin önemini kavramış insanlarla birlikte olmak çok büyük bir avantaj diye düşünüyorum.(hala okul öncesi eğitimin ne olduğunu bilmeyen insanların çoğunlukta olduğunu düşünerek)

aramıza hoşgeldiniz...

BENDE VEZİRKÖPRÜ KAPAKLI İLKÖĞRETİM OKULUNDA USTA EĞİTİCİYİM AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİNDEDE OKUMAYA DEVAM EDİYORUM

ARkadaş wallaha siz sanslısınız ben samsun çarsambada yapıyorum ailelerin hiç biri ne toplantıya geliyor ne istenni yapıyor bana çocuklarının başından atmak için gönderdiklerini söylediler yani hiç kımse cocuguyla ılgılenmıyor...

bu arada melis hoş geldin...

Ben adıyamanda çalışıyorum ama samsunluyum

ben de samsun 19 mayıs mezunuyum eşimde samsunlu...ikimizde şu anda yozgattayız.samsunda 1 arkadaşım var orhan gencebay ilköğretim okulunda görev yapıyor..samsunu gerçekten çok seviyorum birde yazın nem olmasa:( kolay gelsin

bende samsunda öğrenciyim 3.sınıf

merhabalar hoşgeldin benim eşim de samsunlu

ben de samsunda 4. sınıf öğrencisiyim ve samsunluyum

öğretmenim ben istanbulda çalışıyorum .ama samsun bafralıyım ve memleketimi çok özledim .beraber olamak güzel

Samsun çok güzel bir şehir ben Ordu'nun Akkuş ilçesindeyim ama Samsun'a daha yakın ve Samsun'u yaşanılacak bir şehir olarak görüyorum.Orada çalışmak inşallah bana ve eşime de kısmet olur.

merhaba bende samsunluyum açıkögretim 2.sınıf ögrencisiyim usta ögretici olarak atama bekliyorum.

Benim eşim de samsunlu. ben de Ankara'lıyım. biz ordu'nun fatsa ilçesinde görev yapıyoruz. en kısa zamanda samsun'a geçmek dileğimiz. bakalım artık kısmetse...

merhaba bende samsun da atakumda bayındır i.ö.o çalışıyorum.evim sizin merkeze çok yakın.ziyaretinize gelmek isterim

hoşgeldiniz.samsunda okudum ve samsunu çok seviyorum inşallah bu il dışı tayinlerde samsuna tayinim çıkar

merhaba bende samsunda oturuyorum ve kazım orbay ilk öğretimde stajerlik yaptım lise son dayım aramıza hoşgeldin canım

bende samsun tuzaklı ilk öğretim okulunda çalışıyorum serap_55 arkadaşımın dediği gibi aileler çok bilgisiz ne toplantıya geliyolar nede ilgileniyolar sadece başlarından atmak için yolluyolar, büyük kız çocuklarını ise tarlada çalıştırmak için yollamıyolarrr :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri