Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SALYANGOZ VEE YAPIŞTIRICI

Tepki Skoru
1
  Bugün benim Menekşelerle bahçede oyunlar oynuyorduk...Bu sırada Zeynep adlı öğrencim yanlışlıkla salyangozun üstüne basmış.Salyangozun kabuğunun bir kısmı kırılmış.Bizim Zeynep de salyangozu eline alarak bana getirdi.Diğer elindede yapıştırıcı vardı..." Öğretmenim salyongoz kardeşin kabuğunu kırdım...İşte bu kırık parçası buda yapıştırıcı hadi yapıştıralımmm " dedi...Beraber salyangozun kabuğunu yapıştırdıkk...
  Zeynep salyongozun yola devam etmesine çok sevindi...Salyongozun kabuğunu yapıştırdıktan sonra salyangozu öperek yere bıraktı...:):)

Tepki Skoru
1
damlauysal' Alıntı:
ayy kıyamam yaa. ne kadar duyarlılar ve sevgi dolular. büyükler ise aman yaa boşver kabuğu yapışırmı deyip bırakır havanı. bu saf sevgileri ve duyarlılıkları nedeniyle daha çok seviyorum çocukları.
Evet canım çok haklısın...Çocukalr daha sevecen oluyorlar...

Tepki Skoru
0
bu supeer bısı yaaa ınanılmazz cocuk olmak vardı onlrın dusuncesı kımı zamn bıız gulduruyor kımı zamanda acık bıraktrıyor

Tepki Skoru
0
ayy salyangozu mu öptü.ben bakamam bile.ne kadar saf bir dünyaları var ya.herşey önemli onlar için.
güzel bir paylaşım teşekkürler.

Tepki Skoru
1
sevilnas' Alıntı:
ayy salyangozu mu öptü.ben bakamam bile.ne kadar saf bir dünyaları var ya.herşey önemli onlar için.
güzel bir paylaşım teşekkürler.
Ricae derim.Evet salyangozu öptüüü...Bende ilk defa salyangozu elime alarak kabuğunu yapıştırdım...Onun üzülmesine dayanamam...

Tepki Skoru
0
bravo Gökçe öğrtemenim sizi bir kez daha tebrik ediyorum.
"...Onun üzülmesine dayanamam" çok hoş.

Tepki Skoru
0
Çok hoş ya bayılıyorum çocukların saflıklarına tertemiz yürekleri var hepsinin..
keşke hepimiz çocuk kalabilseydik..:)
Teşekkürler Gökçecim paylaştığın için..

Tepki Skoru
1
tatlicadi' Alıntı:
Çok hoş ya bayılıyorum çocukların saflıklarına tertemiz yürekleri var hepsinin..
keşke hepimiz çocuk kalabilseydik..:)
Teşekkürler Gökçecim paylaştığın için..
rica ederim canımm

Tepki Skoru
1
paylasım için tesekkürler arkadasım
bunlar süper yaaa..
bende hiç elime almadım,alamam sanırım ama öle bi durumda ne yaparım bilmiyorum.
üstüne üslük öpmek mi?
:):):)
Evet bende pek almaya alışkın değildim alınca baya kötü oldum ama çocukların yanında korku kalmıyor:)

Tepki Skoru
0
o çocukla gurur duymak lazım...ne kadar çevresini ve canlıları önemseyen bir birey yetişiyo...sizinde duyarlılığınız için çok teşekkürler hocam :)

Tepki Skoru
1
Valla yapıştırdık gitti tabi sonunu bzde görmedik ne oldu ona bilmiyoruz ama güzel bi yaklaşımdı öğrencim çok mutlu oldu salyangozu kurtarınca.

Tepki Skoru
1
Beğenmene sevindim. Evet çok temiz kalpliler biriciklerim onlar benim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00