Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sakarya Üniversitesi 2005/2006 Mezunları

Tepki Skoru
0
tunceliye atandım selçuk ya yoksa ne işim olsun.nbr?bu nur hangi nur?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Hayırlıs olsun arkadaşım.Ülay nur kim bilmiyorum 3 tane mi nur vardı bizde?
Erenur hangi nur oldugunu soylesen arkadaşım?

Tepki Skoru
0
ben özten olan nurum.selçuğun nuru değilim yani diğer nurum =)

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Selçuk derken benle karışmasın selçuk erdoğan orada bahsi geçen :)
Nbr nur neredesin napıyorsun atandın dimi ?Yakında okula gideceğim ben o günler çok güzeldi.

Tepki Skoru
0
evet selçuklar karışmasın selçuk erdoğandan bahsediyorum =) yok ya atanamadım geyve deyim geyve anaokulunda allaha şükür rahatım iyi bakalım artık seneye inşallah atanırım.sen neler yapıyorsun?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 1.öğrtm den sinem ya bizimkiler nerdeeeeeee vay be ülay demek atandınnnn keşke bizde atanabilseydikde tunceli olsaydı ( ben cangodan belki hatırlarsın fundanın arkadaşı)

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben de Dilek Gökduman, hepinizi burda görmek çok güzel,hepinizin haberlerini alıyordum ama görüşmek buraya kısmetmiş.ben de Kahramanmaraştayım. Evlenip burdan kurtulurum diye bekliyordum ama yasalar engel oluyoo:(:( msn adreslerinizi mail atın da görüşelim ya valla çok özlüyorummm...

Tepki Skoru
0
ben de çok özledim öğrencilik yıllarımı ığdırdayım evlendim çocuğum bile var ama o günleri çok özlüyorum.herkese sevgiler ben vahide çoban.

Tepki Skoru
0
talha oğlum tabiki, canım oğlum arkadaşlar Rabbim herkese nasip etsin çocuk sahibi olmayı dünyanın en güzel duygusu.selçuk nasıl resim ekleyebilirim oğlumun resmini koymak istiyorum

Tepki Skoru
0
bende kıvanç musa hocam arkadaş kim acaba merak ettim

Tepki Skoru
0
merhaba dilek,vahide,ülay,ebru,hande,nur,gülüzar...msjlarınızı görünce çok sevindim.hepimiz bi haber olmuştuk.bu arada ben arzu doruk(SERBEST)Ben şu an elazığ dayım 3. senem ülay yakınmışız bi hafta sonu gel misafirim ol.vahideciğim sana mutluluklar dilerim oğlun da pek şekermiş . nurcum bizim okulda senin bi arkadaşın var ufuk danacı arada seni konuşuyoruz kendine iyi bak canım elazığa yolu düşen arkadaşlar her zaman beklerim hepiniz kendinize iyi bakın.....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle