Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

sağlık bilimleri lisansiyerliği aldık:))

Tepki Skoru
0
arkadaşlar okul öncesi ve çocuk gelişimi öğretmenliği lisans(4 yıllık fakülte) mezunu olan öğretmenlere sağlık bilimleri lisansiyerliği verildi..bugün ilgili yazı elime ulaştı..bu ne demek: arkadaşlar bu kadememizin 1 derece yükseltilmesi demek..aldığımız anatomi dersleri işe yaradı:77wu[1]:

Tepki Skoru
1
hocam kadrolu olunca direkman işe yarayacak demek oluyor galiba??Ben sözleşmeliyim de:((
Bir de sadece 4 yıllıklarımı kapsıyor acaba benim çalışma arkadaşım 20 yıl önceki 2 yıllık mezunlardan onun içinde geçerli midir??
Hayırlı olsun bu arada:))

Tepki Skoru
0
kadrolular için..en kısa zamanda kadroya geçeceğinize inanıyorum:))sadece lisans mezunları için hocam..bizleri kapsıyor...

Tepki Skoru
0
Hocam Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği yazıyor benim diplomada ise sadece okul öncesi öğretmenliği yazıyor. Müdür beni kapsamadığını söyledi :( Sizin diplomada ne yazıyor?

Tepki Skoru
0
hocam üniversitelerde çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği ve okul öncesi öğretmenliği var..eğer ilgili yazı size geldiyse zaten dahilsinizdir..ilçe milli eğitime bi danışın isterseniz..müdürler bazen bilmeyebilir..

Tepki Skoru
0
Teşekkürler hocam. İnşallah ben de dahilimdir. Belli bir başvuru süresi var mı hocam? Geç kalmadım değil mi?

Tepki Skoru
0
adaylığın kalkınca alırsın canım:)))belli bi süresi yok diye biliyorum..süre belirtilmemiş sanırım!..

Tepki Skoru
0
hocam bu verilmiş bi hak yani ben seneye kadrolu atandım diyelim bizede dahil olurmu ne zordu anatomi ya en sonunda bütte 80 le geçmiştim:emot126:

Tepki Skoru
0
okul öncesi öğretmeniliği lisans mezunlarının hepsini kapsıyor....ayrıca bu verilmiş bir haktır..kadronuzu alınca başvurunuzu yapın..ayrıca liseyi 4 yıl okuduysanız(ingilizce hazırlıkla birlikte) yine milli eğitime baş vurup derecenizi yükseltebiliyorsunuz..bu da ek bilgi olsun sizlere..anadolu , anadolu öğretmen, süper lise mezunu olan arkadaşlar lise diplomanızla gidip derecenizi yükselttirin...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle