Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sabahçı-öğleci neye göre belirleniyor?????

Tepki Skoru
0
ilköğretimde çalışan arkadaşlar. acaba sabahçı öğleci öğretmen beye göre belirleniyor. Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum

Tepki Skoru
0
Ben şu an bulunduğum ilköğretim okuluna geldiğimde 1 anasınıfı öğretmeni vardı.Yeni geldiğim için ve öğretmenlikte 2. senem olduğundan, okul müdürümüz, kıdemli ve okulun önceki öğetmenine sordu.Kendisi sabahçı olmak isteyince bana da öğlenci olmak kaldı tabi.Aslında hiç adil değil bence. Çünkü staj yaptığım doğudaki okullarda bile bir dönem sabah bir dönem öğlencilik yapılıyordu.

Tepki Skoru
0
bizim müdürümüz karar verdi. öğrencileri ikiye böldü. bir kısmına a şubesi diğer kısmına b şubesi dedi, sonra bizim hangi şubenin öğretmeni olacağımızı söyledi ve a şubesi sabahçı grup oldu. 2. dönem ise b şubesi sabahçı oldu. bence de en güzeli ve doğrusu buydu.

Tepki Skoru
0
bizdede bir dönem sabahçı bir dönem öğlenci zümremle karar verdik sen bu dönem sabahçı ol ben sonraki dömen sabahçı olayım diye

Tepki Skoru
0
çalıştığım seneleri düşünerek cvp vereyim.ya kadrolu öğretmenin öncelik hakkı oldu.ya ilk göreve başlayanın yada malesef torpilli olanın.ben kaç yıllık çalşma hayatımda bu seçimi sadece yeni doğum yaptıktan sonra tercih yapabildim.bunada şükür..((

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
şu ana kadar hep tek anasınıfı olan okullarda çalıştım . ama bildiğim anaokullarında sabahçı ve öğlenci olmak sıra ile bir sene sabahçı isen bir sene öğlenci oluyorsun diye biliyorum... müdürünüzün onayına kalmış sanırım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle