Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

S.o.s. :)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben iki yıllık öğretmenim ancak bu yıl ilk kez 2 buçuk 3 yaşla görevlendirildim. Pazartesi kısmetse başlayacağız inşallah ve ben çok tedirginim bir o kadarda heyecanlı :). Nasıl etkinlikler almalıyım nasıl yaklaşmalıyım nasıl kendime ve okula alıştırmalıyım devamlı bunları düşünüyorum. ilk hafta velilerde sınıfta olacaklar nasıl yaklaşmam konusunda çok tedirginim. Lütfen benimle her konuda tecrübe ve düşüncelerinizi paylaşır mısınız çok ihtiyacım var... Teşekkürler

Tepki Skoru
1
zor bır yas hocam ılk hafta zorluk cekersınız dıye dusunuyorum.oyun hamuru resım gıbı seylerden cok hoslanıyorlar.yada hepsınn sevdıgı cızgı fılm vardır onları acabılırsınız kızlarla evcılık oynayabılırsınız.ama onların alışması ıcın bnce bırıncı sart velılerın cıkmasıı.çünkü veliler varken cocuk pek sızın farkınıza varmıyor.:)kolay gelsın hocamm.

Tepki Skoru
0
kesinlikle velilerin cıkması ancak cocuklar lik tecrübelerini yaşayacaklar bu sebeple okul korkusu gelitirmelerini istemiyorum. Ayrıca okulun ve müdüre hanımın kurallarından biriymiş sanırım bu durum. Ufff çok tedirginim :) sağolun önerilerininz için

Tepki Skoru
1
rıca ederım öğretmenım ama cocuklar tek baslarına daha guzel alışıyorlar.ve bır ogretmen velılerın yanında tam olarak kendını gosteremez dıye dusunuyorum vcunku cocuk dınlemeyecektır anne varken ıns zorlanmazsınız hocammm :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle