Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ş.er sezaİ Özdemİr İÖo.

Tepki Skoru
0
İSİM:Nurcan İMREN
OKUL İSMİ: KÖSELER KÖYÜ Ş.ER SEZAİ ÖZDEMİR İÖO. MANİSA/GÖRDES
TEL:YOK
iHTİYAÇ:Her türlü eğitim materyaline ihtiyacımız var.Okulumuz tamamen kendi imkanlarıyla çevrilmektedir.Halıfleks,masa.sandalye,dolap,eğitici oyuncaklar,ilgi köşeleri,kırtasiye malzemeleri vs.
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederiz.Büyük bir umutla cevabınızı bekliyoruzz.

Tepki Skoru
0
Selçuk hocam yardım alıp alamayacağımızı ya da kırtasiye sıralamsına girebildik mi? bunları nasıl öğrenebilirz??yardımcı olursanız sevinirm.

Tepki Skoru
0
İSİM:esra ibaş
OKUL İSMİ: bayındır KÖYÜ engin kaptanğlu İÖO. giresun /bulancak
TEL:yok
iHTİYAÇ:Her türlü eğitim materyaline ihtiyacımız var.Okulumuz tamamen kendi imkanlarıyla çevrilmektedir.Halıfleks,masa.sandalye,dolap,eğiti ci oyuncaklar,ilgi köşeleri,kırtasiye malzemeleri vs.
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederiz.Büyük bir umutla cevabınızı bekliyo

Tepki Skoru
0
Diyarbakır Silvan a bağlı bir köy okulunda görev yapmaktayım.Her türlü yardımı bekliyoruz ilginiz için şimdiden teşekkürler...
TOKLUCA KÖYÜ TURAN KOÇER İLKÖĞRETİM OKULU
SİLVAN / DİYARBAKIR:36_15_4:

Tepki Skoru
0
ismim canan çankaya
van saray Bakışık ilköğretim okulununda kırtasiye malzemelerine ihtiyaç var pastel,sulu,kuru boya makas yapıştırıcı vs vs vs...yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
Van Çaldıran Atatürk İ.Ö.O anasınıfı öğretmeniyim; sınıfımda hiç sağlam oyuncak yok ,lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Tepki Skoru
0
sınıfımda dolap,halıfileks,fen materyalleri,öğrenci masası gibi malzemelere ihtiyacım var. yardımlarınızı bekliyoruz. şimdiden teşekürler.
tel:05054939789

Tepki Skoru
0
bingölün solhan ilçesine bağlı arakonak ilk öğretim okulu anasınıfında kırtasiye malzemelerine ihtiyacımız var. yardımcı olabilirmisiniz.teşekkürler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle