Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Rehber öğretmenim çocuk gelişimi2 yıllık okusam ?????

Tepki Skoru
0
meraba arkadaşlar sizlere bir konuda danışmak istiyorum ben rehber öğretmenim ama hep okul öncesi öğretemeni olmak istemişimdir ama tercih zamanımda aklıma girdiler pdr seçmiştim:) şu anda öğretmenlik yapıyorum ama doyum alamıyorum. okul öncesi branşına en kolay yoldan nasıl geçebilirim bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim.

Tepki Skoru
0
çocuk gelişimi 2 yıllık okumak istiyorsanız meslek lisesi çocuk gelişimi okumanız gerekirdi

Tepki Skoru
0
Vakıf üniversitelerindeki Çouk gelişimi(2 yıllık) bölümlerini yazabiliyorsunuz.

Tepki Skoru
0
Yada yadaçocuk gel. yüksek lisans yapıp geçebirmisiniz ki.

Tepki Skoru
0
Tabii yüksek lisanstada kabul görüyorlar.. Hiç gerek yok 2 yıllığa.. MA le hemde uzman sıfatı alnır. En iyisi

Tepki Skoru
0
hem 2 yıllık yüksek okul okunduğunda öğretmn olunamıyor ki. sadece ücretli yada usta öğretici olarak görev yapabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim arkadaşlar yüksek lisansı düşüneyim en iisi :)

Tepki Skoru
0
Bence Çocuk gelİŞİmİ dİİl eĞİtİm fakÜltesİ okulÖncesİ okumaniz gerekİr.hem eŞİt aĞirliktan aliyor. Öss ye gİrİp fark derslerİnİ verebİlİrsİnİz.ben okulÖncesİ gazİ eĞİtİm fak.mezunuyum.bİzden okurken tÜrkÇe ve dİĞer branŞlara geÇenler oldu.eĞİtİm İÇİnde.bİde anadolu lİsesİ mezunuyum.

Tepki Skoru
0
zaten fakülte mezunları 2 yılllık okuyamıyor.fakülte seviyesinde olduğun için 2 yıllık tercihte yapamıyosun.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle