Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Rehabilitasyonda calışan arakadaşlar atamamızı tehlikeye atıyolar

Tepki Skoru
0
iyide arkadaşım bu bir düşünce yani varsayım dikkatini çekerim -önleyecektir -diyor

Tepki Skoru
0
evet düşünce ama düşüncesi bile kötü...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar içiniz rahat olsun devlat bu kadar açık varken 10.000 kişi atadı ve maliyeden onay aldı şimdi birçok kişiyi gözden çıkarmaz çünkü acil ihtiyaçtan dolayı aldı size tavsiyem çalıştığımız yerlere asla taviz vermeyelim gerekirse meb ile görüşelim bu bizim hakkımız kimse engelleyemez susup oturmakla hiç birşey halledilmez

Tepki Skoru
0
arkadaşlar siz dilekçenizi verin ve çıkın.Hiçbirşey yapamazlar bu sizin en doğal hakkınız,kimse kimseyi zorla çalıştıramaz.Bende özel eğitimde çalışıyorum ve ay sonu bırakıyorum çünkü ders programımı bitirip onları da mağdur etmek istemiyorum.

Tepki Skoru
0
ben kötü bı şekilde ayrılmak istemıyorum ama istıfa dilekçemi verecem ve pazartesiden ıtıbaren gelmeyeceği soylucem napaım artık yapabıleceğim bı sey yok çünkü buda benım hakkım ve fırsatım neden kaçırayımki ama yarınki özel eğitimcilerin toplantı sonunu merak edıyorum doğrusu ama atandık ve bu hakkı alamazlar bence haklı değilmiyım arkadaslar

Tepki Skoru
0
Kadrolu atanırsanız kurum bişi yapamaz.
Sözleşmeli atanırsanız göndermeyebilir.

Tepki Skoru
0
sözleşmeli atansan da hiç bişey yapamaz arkadaşm.. sadece 15 gün önceden haber vermen gerek iş kanunu gereğii...15 gün önceden haber verdiğin takdirde ister devlete atan ister başka bi kuruma geç hiiç farketmezz

Tepki Skoru
0
Lavinya;İş kanunu hem çalışanı hemde işvereni korur niteliktedir.
İş kanununa göre 1 ay önceden haber verip ve bir bahane öne sürerek çıkabilirsin.(Maaş alamadım,müdür bağırıyor çağırıyor,v.s.)Ama öyle bir şey yok ise
Elini kolunu sallaya sallaya 1 ay önceden haber versen bile çıkamassın.Burada işverenle karşılıklı anlaşıp sorun çözülmesi gerekir.İşverenin çalışanla ilgili vereceği disiplin notu öğretmenin tüm hayatını etkileyecektir.Kurumun zarara uğratmaktan kurum sahibi dava açabilir.Genelde kurum sahibi ile çalışan anlaştığı için bu soruna pek rastlanmıyor.
Sözleşmeye gelince.
Kadrolu atanırsan kurum sahibinin eli kolu bağlıdır.Çünkü kurumdaki sözleşmeden daha üst düzeyde bir olay olduğundan iş çok kolaydır.Ama sözleşmeli atanırsan ve kurumla sözleşmen devam ediyorsa kurum sahibi ile karşılıklı anlaşamassan çıkman biraz zor.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar yıllardır Özel eğitimdeyim.Hemen hemen her türlü müdürle ve işsahibiyle karşılaştım sayılır.İş kanunu gereği 15 günlük bir süreyi iki tarafada veriyo zaten.Ancak işten ayrılma isteğinizin meb le pek ilgisi yok.İş kanunu ve sosyal hizmetler le alakalı bu konular.Doğrudan bir dilekçe verip 15 gün sonra çıkamıyosunuz.Bunun resmi olması ve itiraz kabulü olmaması için noterden yaptırmalısınız.Sadece dilekçeyle olunca ilerde başınız çok ağrıyabilir söyliyeyim.Dilekçeyi önce kabul edip sonradan ders filan yazabilirler,sonrada soruşturma yersiniz.Böyle bi durumla çok yakın bi arkadaşım karşılaştı.İstifasını kurum bizde değil demiş,diploması gidiyodu nerdeyse.Ayrılış sebebi olarak etik olmayan ortam derseniz kalpler kırılır,ücretleri zamanında alamamak derseniz biraz daha uygun oluyo_Ortama göre kurum sahibiyle konuşup gerekli çıkış sebebini de yazabilirsiniz tabi.AMA mutlaka noterden olsun...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle