Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Rehabilitasyonda calışan arakadaşlar atamamızı tehlikeye atıyolar

Tepki Skoru
0
özel egitim dernekleri kurumlar sıkıntıda diye rehablitasyonda calışan öğretmenlerin atamalarının durdurulması için dava actı.yarın müsteşarla görüşceklermiş.suan istifalarımızı kabul etmiyolar.zor durumdayız
göereve bzaşlayamıyoruz.neyapalım

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum kurum istifamı çarşamda günü kabul ediyor.eylül ayı dolsun diye.sizce ne yapmalıyım çarşambaya kadar kalabilirmiyim_?bu bana sorun teşkil etmezmi_?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bilen varsa lütfen cevaplasın zor durumdayım kafam çok karışık.ne yapsam acaba_?

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar bende bu hün aynı sorunu yaşadım dilekçemi kabul etmediler sonuçta bu bizim isteğimiz 15 gün süremiz var bizi kalmak için zorlayamazlar ama zorlarlarsada noter kanalıyla göndeririz dilekçemizi

Tepki Skoru
0
bana çarşambaya kadar bekle dediler.ama ben tereddütteyim 3 gün için mesleğimizle oynamasınlarda.sorun çıkar diye tedirginim

Tepki Skoru
0
atama şube müdürü ile konuştum 15 gün süreniz var dedi 15 gün içinde bir şekikde ayrılırız bu hakkı elimizden alamazlar ama rehabilitasyonlardaki öğretmenlerin sözleşme süreleri dolana kadar atama emirlerinin durdurulması gibi bir kara sanırım çarşamba çıkacak olan karar sözleşme süremiz dolduğunda gideceğiz en kötü ihtimal ama umuyorum böyle olmaz

Tepki Skoru
0
hocam tşk ederim yanıtlarınız için fakat ben bu konuda bilginiz varsa bi soru daha soracağım.farzedelim ki çarşamba günüde istifamızı kabuş etmediler ve sözleşme bitene kadar atamayı dondurmak istediler ne yapmalıyım ayrılmak için_?

Tepki Skoru
0
valla arkadaslar bende aynı durumdaım yerıne bırını bul gıt dıolar kabul etmıyolar istıfamı noterle gondercem napaım artık cunku çirkinleşecek olay yoksa:((

Tepki Skoru
0
yerine birini bulmak da çözüm olmuyor arkadaşlar ben denedim tazminat şartı koyuyorlar tabi kimsede bu işe yanaşmıyor. eğer çarşamba günü böyle bir karar verirlerse bu bizim için kötü olur çünkü bu karar çıkarsa sözleşme zamanlarını beklemek zorunda kalırız ve eğer böyle o zaman asıl madur olan biz olur zorla ayrılsak ta atama kararımız sözleşme zamanına kadar durmuş olur gibi geliyor bana bu da demek oluyor ortada kaldık:(((

Tepki Skoru
0
yemin ederim yıkarım o rehabilitasyon merkezlerini adamın sinirini bozmasınlar sanki paralarımızı tam veriyolarmış gibi birde böyle birşey yaparlarsa yıkarım başlarına o rehabilitasyon merkezlerini herkes ekmek kavgasında bunlar nelerin derdinde ya akşama akşama sinirim bozuldu

Tepki Skoru
0
bizim atamamız yapıldı verilen haklar geri alınamaz onlar özel sektör hiç birşey tutturamazlar bu kadar kötü kalplilik olur ya sevineceklerine milletin ekmeği ile oynuyolar

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar bana çarşamba günü istifanı et dediler bunlar benimle oyunmu oynuyor çıkacak olan kararımı bekliyorlar acaba_?çarşambayı beklemeden noteremi gitsem acaba_?

Tepki Skoru
0
ya sorma bu gün ben şoka uğradım resmen ne yapmalıyız hiç bilmiyorum

Tepki Skoru
0
ben yarın da boğuşacağım istifa vermek için olmaz sa noter umarım böyle bir karar çıkmaz...

Tepki Skoru
0
offf yaa bu ne atandıgımıza bıle sevınemedık yıllardır beklıyoruz bu durumu

Tepki Skoru
0
bana çarşambaya söz verdiler eğer sözlerinde durmasalar noterin yolunu tutarım gerekirse yıkarım ortalığı zararlı onlar çıkar

Tepki Skoru
0
arkadasım yıksan nolcak adam vermıo cıkısı anlamadım yaa istıfamı kabul etmıo sacmalık bu yaa

Tepki Skoru
0
tamamda bu durumda noterle göndercez istifa dilekçesini kısasa-kısas

Tepki Skoru
0
arkadaşım rehabilitasyon forumu takip ediyormusunuz....??? orada geçenlerin bir kısmı
(İş akdiyle özel eğitim ve rehabilitasyon alanında çalışan personelin kamuya atanmaları halinde atanma hakları saklı kalmak kaydı ile istekli olmalarına bakılmaksızın iş akitleri süresince yada en azından haziran 2010 tarihine kadar kurumlarında çalışmalarına izin verilmesi her türlü sorunun oluşmasını önleyecektir.)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle