Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

radar tekniği

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kurum müdürümüz öğrencilerimizi radar tekniği ile izlememizi ve değerlendirmemizi istedi.üniversitede ölçme değerlendirme dersinde böyle bir teknik öğrenmedik.internetten de herhangi bir döküman bulamadım.radar tekniğini uygulayan ya da bilen var mı? paylaşırsanız sevinirim.

Tepki Skoru
3
hocam,açıkçası ben de hiç duymadım...şimdi netten araştırmak istedim : birkaç sitede, bağımsız anaokulunda çalışıp,sizin gibi okul müdürü tarafından bu teknikle gözlem yapması istenen öğretmen arkadaşların cümlelerine rastladım ama hiçbir bilgi yok...

Tepki Skoru
3
hocam,,,öğrenebildiniz mi acaba??? ben de merak ettim ?

Tepki Skoru
0
uzaktan müdahale etmeden tek tek gözlem diye biliyorum ve davranışları not alıyorsunuz..

Tepki Skoru
3
hızır selvi yine yetiştiii !!! teşekkür ederiz canım...

Tepki Skoru
0
arkadaşlarr bir özel kurumda bu uygulamanın yapıldığını öğrendim.uygulama çocuklarıın yaptuğı faaliyetlerde kendilerini değerlendirme olarak özetlenebilnir.yani çocuk etkinlik ardından kendini değerlendirecek ve aşama kaydedip değerlendirilecek.

Tepki Skoru
3
hımm...tamam hocam,,,yardımcı olamadım ama sayenizde bilmediğim bir konuyu öğrenmiş oldum :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle