Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Pütürlü-Kaygan İle İlgili OKuma Yazma Çalışması

Katılım
4 Ara 2006
Mesajlar
143
Tepki Skoru
0
Puanları
0
bahçeniz varsa kurumuş yapraklarla yeşil yaprakları toplattırabilirsin.dokundukları zaman aradaki farkı sorabilirsin.ya da kumaşlarla dokunma panosu hazırlayabilirsin.kaygan için saten kumaş kullanabilirsin..
 
Katılım
9 May 2006
Mesajlar
757
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
38
canımcımm sebze ve meyvelerden örnek verebilirsin..şöyle ki; bir meyve tabağı getir sınıfa.içinde elma,armut,portakal,mandalina,mısır,domates,limon,greyfurt vb. meyveler olsun.çocukların meyvelere dokunmalarına fırsat ver..zaten ellerine alınca hangisinin kaygan,hangisinin pütürlü olduğunu sen sormadan söyleyeceklerdir.(bununla ilgili bir okuma yazma çalışması sayfam var ama tarayıcım yokk..o yüzden ekleyemiyorum canımcımm.kağıda üstteki meyve resimlerini çizip yönergeye göre işaretlemelerini isteyebilirsin,ya da boyamalarınıı..)

birde zımpara kağıdı ve asetat kağıdı getir sınıfa.(asetat hani tepegöz de hikaye anlatmak için kullanılan parlak kağıtlar varya onlar.kırtasiyelerde var canımcımm.)yine dokunmalarını iste ve sor hangisi kaygan,hangisi pütürlü diye:D:D aklıma bunlar geldi canımcımm..umarım işine yararr...

sevgiyle kall..mutluu kall canımcımmm....
 
Katılım
18 Ara 2008
Mesajlar
1
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
32
kavram kağıdı var mı acama kaygan kavramı ilee
 

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle

18 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Üst