Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Puanı 70 üstü olup tercih yapmayan ve şubatı bekleyenler..Buraya!

Tepki Skoru
0
tercih yapmayan arkadaşlar kaç puanla tercih yapmadınız? yazalım paylaşalım. en azından şubata ne kadar kişi olabileceğini görelim.ben 74,267 ile tercih yapmayıp şubatı bekleyenlerdenim.

Tepki Skoru
0
benim de arkadaşım72 puanla tercıh yapmadı şubatı beklıyo.söyledığıne göre onun yazacagı yerlere 79 puanlar da gıtmeyı dusunuyomus o yuzden subatı beklıyo

Tepki Skoru
0
sizce şubatta sözleşmeli alım da olurmu arkadaşlar

Tepki Skoru
0
79 la sozlesmelıyım ıspartada ve subatı beklıycem...gecen sefer sazanladım ılk atamaya bu sefer subatı beklıycem.umarım daha guzel yerler acılacak...

Tepki Skoru
0
bekleyenler hangi illerdesiniz arkadaşlar yazarmısınız Bende 74le bekliorum denbilir çünkü sadece konya tercihi yaptım :S

Tepki Skoru
0
72,876 ile çeşme de sözleşmeli çalışıyorum. şubatı bekliyorum...

Tepki Skoru
0
bekleyenler hangi illerdesiniz arkadaşlar yazarmısınız Bende 74le bekliorum denbilir çünkü sadece konya tercihi yaptım :S
hocam benim puanımda 71.376 bende yalnızca konya yazdım bu 10 bin sözleşmeli atama gözümü korkuttu yine bir sürpriz yaparlar diye korkup başka yer tercih edemedim acaba konya kaçla kapatıcak çok merak ediyorum umarım herkes için hayırlısı olur

Tepki Skoru
0
Ben de 73.134 le şubatı bekliyorum.umarım alım çok olur.

Tepki Skoru
0
puanım 71.993...kocaeli nde sözleşmeli çalışıyorum.kadro için tercih yaptım ama olmadı...sırf kocaeli yamıştım çünkü...şimdi bende şubatı bekliyorum....umarım nimet abla şu 10.000 de yaptığı gibi bir sürpriz de bize yapar:):):):)

Tepki Skoru
0
gördük mü süprizi ahaha buda bize kapak olsun!daha ses çıkarmazssak bütün haksızlıklara ,aramızda birlik olamazsak daha biton kazık yeriz.

Tepki Skoru
0
her zaman yapılan atama neden olmuyo, kafalarına göre olmadık zamanlarda atama yapıyolar, hakkımız olan şubat atamasından vaz geçiliyo, neymiş dönem ortasında öğretmen değişmezmiş, pardon ama şimdi atananlar ne oluyo, şimdi dönem ortası değil mi yoksa benim algılayamayacak kadar kafam çalışmıyo mu.
durduk yere bu atama olmasaydı o zaman, çocuklar düşünülüyosa şubatta, 2. dönem gitmeleri daha mantıklı değil mi, 17sinde başlayabilimişmiş şimdi atananlar, eee bıraktıkları okullar, ne halleri varsa görsün dimi. yok artık yorum da yapamıyorum, getirin 60 deveyi seve seve hendek atlatırız. ama bazılarına laf anlatmak var yaaa imkansızzzz......

Tepki Skoru
0
ben de 78.295 ile şubatı bekliyorum şu anda kastamonuda çalışıyorum kadrolu olursa afyonu düşünüyorum

Tepki Skoru
0
ben de 78.295 ile şubatı bekliyorum şu anda kastamonuda çalışıyorum kadrolu olursa afyonu düşünüyorum
bu sene mi aldınız o puanı, eğer geçen senenin ise ve şubattada atama olmazsa yazık olacak... beni mi bulur yaaa böyle saçmalıklar hep offffff ya bari aralık atamasını yaparken haber verselerdi, ona göre bakardık. çok sinir oldum....

Tepki Skoru
0
aynen katılıyorum. madem aralıktan önce haber verin de herkes ona göre planını yapsın şbatı beklemesin. off olcak iş mi? ama bence atama olacak gibi geliyo.hayırlısı bakalım..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle