Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Puanı 60 altı olup ek alımda sadece istanbul yazacaklar burayaaa!!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ek alımda sadece istanbul diyenler varmı ya da tercihlerinde istanbulu yazacak olanlar? puanlarınızla birlikte buraya yazar mısınız...şimdiden teşerkkürler:)

Tepki Skoru
0
bence istanbul'a yine 100ün üzerinde olur gibime geliyor. puanlarımız birbirine çok yakın tercihler başlayınca tercih ediceğimiz okulları buraya yazalım ki ölü tercih olmasın..gerçi herkese güvenmek de olanaksız ama:S

Tepki Skoru
0
kusura bakmayın ama 60 altına sözleşmeli düşeceğini sanıyorsanız çok yanılırsınız alım eğer biz birşeyler yapmasak 1000 olur ve hepimiz kalırız ortada lütfen herkeze ulaşmaya çalışın akime oemüdürlüğüne mailler atın .destek olan sayfayı tıklayıp sizde birşeyler yapın

Tepki Skoru
0
benim puan 55 ama ben de istabul yazmayı düşünüyorum (durum vahim gerçi ama olsun bir umuttur yaşamak değil mi=)

Tepki Skoru
0
kusura bakmayın ama 60 altına sözleşmeli düşeceğini sanıyorsanız çok yanılırsınız alım eğer biz birşeyler yapmasak 1000 olur ve hepimiz kalırız ortada lütfen herkeze ulaşmaya çalışın akime oemüdürlüğüne mailler atın .destek olan sayfayı tıklayıp sizde birşeyler yapın
bu kadar karamsar konusmamalısın bence evet bişeyler yapalım haklısın ama gecen sene 45 lerle atananlar oldu bu da şansımız oldugunu gosterır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle