Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Puanı 40'ın altında olup tercih yapamayanlar burada toplanalım

Tepki Skoru
0
ewet hocam ya aralıkta da taban puan 40tı ama 46 kapandı.inşallah gideriz hayırlısı ile.4 yıl boşuna mı okuduk bir sürü açık yer var ama kapalı gözüküyo.sizin puan kaçtı hocam

Tepki Skoru
0
hocam çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum hayırlısı.nete yeni girebildim şoktayım

Tepki Skoru
0
canlarım inşallah gidersiniz yeterki emek verin karşılığını alırsınız.ağustosta kadrolu atama olcak ve tüm sözleşmeliler dahil herkes sınava giriyor ve tüm çevrem sözleşmeli arkadaşlarım bile çok ders çalışıyorlar.bende sözleşmeli atamaya başvurdum ve sınava gircem kadrolu için.emin olun sözleşmeli olarak atanan ve çalışan tüm arkadaşlarımız kadroya geçince açık oluşacak ve boşalan sözleşmeli kadrolara tekrar sözleşmeli alınacak.ama eğer kendinize güveniryorsanız kesin kadrolu atanın gönlümden geçen o.yok barajı aşamazsanız (Allah Korusun) sözleşmeli ek alım yapılacak dendi bugün meb te bana onaya gittiğimde.yani bu atama işi resmen kumara döndü.boşa yorumları okuyup ne üzülün ne sevinin.görünen köy klavuz istemiyor.kaç ilde zorunlu olursa olsun atamalarda görücez kadrolu atama yapcak ve sözleşmeden kadroya geçen kadarda sözleşmeli alım olcak.ama sözleşmeli alımda bi dahaki sefer bu kadar düşceni tahmin etmiolar konya meb tekiler.çünkü yeni mezunlar kalanlar resmen yarışacak ve puanı yüksek olan kadrolu kalan sözleşmeli gitcek.......inşallah yine 40 larda olurda bütün arkadaşlarım gider.....ama gelecek korkutuyor :(( Allah Yar ve Yardımcımız Olsun....koyun sürüsüne döncemiz kesin............AMA HERŞEYE RAĞMEN MESLEĞİMİ VE ÇOCUKLARI SEVİYORUMMM......

Tepki Skoru
0
26, seçeneğede önce hayır demiştim ve daha sonra düşünerek evet dedim.eğer bu mesleği seviosam ve 5 yıldır yapıyosam hiçbişey beni yıldıramazdı.bayrağımın dalgalandığı her yere giderim dedim.gün gelcek benim gitmeye çekindiğim yere belki evladım asker gitcek yada atamayla gitcek bilmiorum.geleceği görerek karar vermek için 26 evt.ayrıca ben arkadaşlarım kadar sınavı hazırlandığımı düşünmüyorum.onları görünce netlerini falan tekrar atanamamak ve tekrar yarışa girmek korkuttu belkide bilmiyorum.ama şunu biliyorum şartları ne olursa olsun artık kalıcı bir okulum olmasını istiyorum.eminim benim bu isteğimle gittiğim heryer cennet olcak bana.şikayet etmek diil şikayetlerimin üzerine giderek düzeltmek sizlerin elinde.AĞUSTOS AYINI VE GELECEĞİ DÜŞÜNEREK GERÇEKTEN BU MESLEĞİ YAPMAK İSTİYORSANIZ TEK ÇÖZÜM YA ENAZ 70 ALMAK YADA KORKMADAN TÜRKİYEMİN HERYERİNDE GÖREV ALMAYA HAZIR OLMAK....BUGÜN MEB TE ONAY KUYRUĞUNDA VE GEÇEN SOHBETLERDE DAHA İYİ ANLADIM......

Tepki Skoru
0
umarım ağostos atamasın da hepemiz atanırız

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim puanım 45 628 26 hayır olarak işaretledim ben bazı arkadaşlar gibi karamsar düşünmüyorum önümüzde refarandum ve seçim var ki şuna inanıyorum ki bu ve önümüzdeki yıl alım çok olacak bende kendimi riske atmak istemededim ve 26 hayır dedim çünkü eylülde ki sözleşmeli atamada güzel yerler açılacak

Tepki Skoru
0
Arkadaşım bence seçim referandum bi kıstas olamaz. Bende ağustosta çok alım olacağını düşünüyorum çünkü 24 il daha zorunlu pilot bölgeye eklendi.Bu da demek oluyo ki 7bin 8bin alım olacak inşallah kadrolu alım olurda öyle atanırız.

Tepki Skoru
0
ben artık bu atamalardan korkuyorum meb diyicek 8 bin alıyorum bunun 4 bini kadrolu 4 bini sözleşmeli derse 4bin sözleşmeli alımda puan anca 65lerde kalır allak bullak ettiler bu işi neolcak bilmiyorum.........

Tepki Skoru
0
Denizli'nin bagbasi semtinde kreşi ve medul müdüre ihtiyacımız var ilgilenen arkadaslar olursA lütfen nira1903@gmail.com adresine mail atabilirler yada 05058346976 yi arYabirler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle