Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

problemime yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben hep iköğretim bünyesinde çalıştım saatleri de 8:30-13:30 arası idi hep ama yeni atandığım yerde 8:40 dan 15:05 e kadar iköğretim devam ettiği için anasınıfını da devam ettiriyolar. taşımalı eğitim olduğundan öğle 12:00 da öğle yemeğine götürüyorum çocukları. sonrası hep bnm sorumluluğumda m.yardımcısı sınıftan çıktım mı gözümün içine bakıyo resmen bakıcı yaptılar beni bıktım valla yardım edin kimlerle görüşebilirim.okul öncesi müfettişi ile il milli eğitimde görüşebilirmiyim.m.yardımcısına söyüyorum ders başı 50dk dan 5 saat yapıyo bnm dersim 2 de bitiyo diyom yok diyo burası uygulama sınıfı cart curt çok sinirliyim:emot84:

Tepki Skoru
0
Hocam bizim de okulumuz aynı durumda sayılır. resmiyette yarım gün olmasına rağmen 8 buçuk 2 buçuk çalışıyoruz. :(
geçen sene de böyleydi bu sene de... inşallah bir çözümü olur. Orda kalmamızın bize hiçbir karı olmadığı gibi çocuğun başına gelecek herhangi birşeyde de sorumluluk da bize kalıyor...

Tepki Skoru
0
hocam biliyorum ama böyle saçma bi düzen olur mu ben bilseydim anaokulunu yazardım aynı şartlarda çalışıyosun 2 saat fazla ek ders alırdım hiçolmazsa aydın koçarlı sizin ki neresi

Tepki Skoru
0
Ben samsundayım hocam... ekdersini alan arkadaşlar varmış ... 2 seneden sonra biz de talep ettik. Müdürümüz ben mem le görüşeyim falan dedi. Bakalım ne çıkacak bekliyoruz... :)

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
hocam anasınıfında taşımalı yasak diye yazı var idi ahh inş çalışma saatlerindeki bu adaletsizliği ilk fırsatta açtığımız davalar ile halledeceğiz. hafta sonu bursa seminerinde konu ile dernek faaliyetlerimizden bahsettim biliyorum ki bir çok kişi bunlardan yana sıkıntılı

Tepki Skoru
0
bende ispartada tasimali sistemli bi okulda calisiyorum/ aslinda okul 2.30da bitiyor ancak ortaokul ogrencilerine sbs kursu verildigi icin saat 4 e kadar cocuklar da ben de okulda kaliyoruz....

Tepki Skoru
1
Nihal hocam evet ilgili yazıyı okudum haklısınız da ama bir arkadaşım da taşımalı eğitim yapan bir okulda öğrencileri e okul sistemine girerken taşımalı diye yazmış ve müdüründen azar yemiş tekrar değiştirmişler.Ayrıca arkadaş saat 13.00 e kadar duruyorum taşımalı öğrencilere abla bakıyor benim işim bitiyor beni ilgilendirmez diyor.Bu konudaki hakkımız nedir acaba??Müdür eğer çıkma okuldan bekle derse ne yapalım??Yani bunu okul müdürlerine anlatmak kavratmak gerekiyor.Seneye bende bu mağdurlardan olucam galiba taşımalıya geçicez.

Tepki Skoru
0
ben de 8 40, 2 40 çalışıyorum..sürekli durumuma çözüm arıyorum ama olmuyor,dilekçe yazdım,gördüğüm müfettişlere derdimi anlattım ama hala çözüm yok...neden hep biz haksızlığa uğruyoruz,neden haklarımızı koruyamıyoruz,bi çözüm bulmalıyız..Zaten çok zor bi işimiz var iyice zorlaştırıyorlar..

Tepki Skoru
0
hocam aslında tüm bu sorunlar bizim çekingenliğimizden ve yönetmeliği bilmediğimizden kaynaklanıyor karşı taraftakiler yani müdürlerde bunu farkettiği için kendi kurallarını uygulamaya kalkıyorlar.Hocam yönetmeliğe göre hareket edin kimse sizi ilgilendirmesin yasal yolda ilerleyin sizin beş saatten fazla çalışmanız yasal değil hatta beş saatin sonunda öğrencinin başına bişey gelirse soruşturma direk size açılır mesai saatinden sonra siz ve öğrencinin orda bulunduğu için o yüzden siz dilekçenizi yazıp millieğitime bırakın bunun için gerekli davayı açmalıyız.Müdür azarlamış gibi yazılanlarda hiç hoş değil nekadar kabul edilmesede biz de öğretmeniz yasal hakkınızı arayın düzgün konuşmayı öğretin tüm okulöncesi öğretmenleri birleşmeliyiz bu konuda

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle