Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Poşetten DİŞ

Tepki Skoru
0
Büyük şeffaf bir poşeti diş şeklinde kestim (1 tane ön yüz için 1 tane arka yüz için) sonra iki parçayı ince bir iple birbirine diktim.Üst kısmından biraz boşluk bıraktım.Çocuklar alüminyum folyoyu küçük küçük yuvarlayarak içini doldurdular. Daha sonra açık bıraktığım kısmı bantlayarak kapattım.

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
Farklı materyallerle,sağlıklı bir çalışma olmuş:)Emeğinize sağlık.

Tepki Skoru
1
içine renkli karton koyulup çürük diş de yapılabilir o da üzgün suratlı olur:) Teşekkürler paylaşım için

Tepki Skoru
0
Çok beğendim bunu hocam. Bu şekilde birbirinden güzel çalışmalar çıkarılabilir. Bende çok miktarda strafor var. Küçük küçük kırdırıp buna benzer çalışmalar yaptırabilirim. :D

Tepki Skoru
0
rica ederim beğenmenize sevindim. bunu yapmak aklıma geldiğine acaba olur mu dedim ve fikrimi uygulamaya döktüm ortaya bu çıktı. evet farklı şekillerde de yaptırılabilir. çürük diş gibi. 3 boyutlu diş çocukların baya ilgisini çekti bir iple çocukların görebileceği bir yere de asılabilir .

Tepki Skoru
0
Yok farklı şekilde dediğim yani ille diş olacak değil. Ev araba kuş çiçek böcek vs. bir sürü şey yaptırılabilir. :D

Tepki Skoru
0
siz bir tane etkinlik paylaştınız ortaya birsürü değişik fikir çıktı ;)) paylaşmk gerçekten çok güzel..teşekkürler öğretmenm...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle