- Tepki Skoru
- 0
arkadaşlarrr portfolyoyu açabilen ilk hafta planlarını yükleyebilen varmııııııı?????
arkadaşlar öncelikle merhaba ben de 4.sınıfım bu sene staj yapıyorum eportfolyo açılmadığı için hoca bize kafasına göre etkinlik veriyo.ve sınıfı bize bırakıyo hemen hemen her etkinlikte çok rahatsızım .ayrıca etkinliklerimizi uygularken bizi videoya çekiyor öğrencilerin velilerine göndercekmiş.... bu ne kadar doğru ben çok rahatsızım ....lütfen acil cevap........
evet bende size katılıyorum biz orada öğrenmek için varız.öğretmen sınıfı niye terkediyoki.ben 3.sınıf öğrencisiym ben nasıl bilgisayarda yazıcam.bir sürü zaman alır.zati pek anlamıyom bilgisayardan.dersler çok.3çocuğum var.her yıl bir öncekinden zor benim içinslm arkadaşım öncelikle Allah sana sabır versin diyim video ya çekme diye birşey yok.. ayrıca günlük plan yapmadığımızdan sadece bir etkinlik planı yaptığımızdan diğer etkinlikleri de uygulama zorunluluğumuz yok..Ama hocaların vicdanına kalmış bir olay..biz sonuçta öğrenmek için ordayız bu şekilde düşünmeleri gerekir..
3 çocukmuu Allah bagışlasın.. korkutmak gibi olmasın ama 3. sınıf neki sadece 14 hafta planı yapacaksınız...4. sınıfta daha çok ıvır zıvır var..dersler 9 tane...kpss var.....Allah yardımcımız olsunnnnnevet bende size katılıyorum biz orada öğrenmek için varız.öğretmen sınıfı niye terkediyoki.ben 3.sınıf öğrencisiym ben nasıl bilgisayarda yazıcam.bir sürü zaman alır.zati pek anlamıyom bilgisayardan.dersler çok.3çocuğum var.her yıl bir öncekinden zor benim için
teşekkürler arkadaşım.bende 4.sınıftan korkuyodum.nihayet portfolyoyu çözdük.gerisi gelir.bende 2yıl önce gümüşhanedeydim.3.5 yıl kaldım.orada güzel arkadaşlarım oldu.orda çocuk gelişimi lise diplomasını alıp üniversiteyi kazandım.küçük bi şehir.ama bana öyle büyük kazançları olduki.siz kaçıncı sınıfsınız3 çocukmuu Allah bagışlasın.. korkutmak gibi olmasın ama 3. sınıf neki sadece 14 hafta planı yapacaksınız...4. sınıfta daha çok ıvır zıvır var..dersler 9 tane...kpss var.....Allah yardımcımız olsunnnnn