Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Portfolyo

Tepki Skoru
0
arkadaşlarrr portfolyoyu açabilen ilk hafta planlarını yükleyebilen varmııııııı?????

Tepki Skoru
0
eee nasıl olacak bu gecen senekı gıbı sıkısacak...hem tarıh verılıyor hemde zamanında acılmıyor..of yaaaa....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar site açıldımııııııııııııııııııııııııı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şu anda siteye giriş yapılamıyor sorun varmış halletmeye çalışıyorlarmış...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dünyamız ve gökyüzü konulu fen ve matematik etkinlik planına ihtiyacım var elinizde örnek varsa lütfen yardımcı olun çok acele lazım...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar öncelikle merhaba ben de 4.sınıfım bu sene staj yapıyorum eportfolyo açılmadığı için hoca bize kafasına göre etkinlik veriyo.ve sınıfı bize bırakıyo hemen hemen her etkinlikte çok rahatsızım .ayrıca etkinliklerimizi uygularken bizi videoya çekiyor öğrencilerin velilerine göndercekmiş.... bu ne kadar doğru ben çok rahatsızım ....lütfen acil cevap........

Tepki Skoru
0
slm arkadaşım öncelikle Allah sana sabır versin diyim video ya çekme diye birşey yok.. ayrıca günlük plan yapmadığımızdan sadece bir etkinlik planı yaptığımızdan diğer etkinlikleri de uygulama zorunluluğumuz yok..Ama hocaların vicdanına kalmış bir olay..biz sonuçta öğrenmek için ordayız bu şekilde düşünmeleri gerekir..

arkadaşlar öncelikle merhaba ben de 4.sınıfım bu sene staj yapıyorum eportfolyo açılmadığı için hoca bize kafasına göre etkinlik veriyo.ve sınıfı bize bırakıyo hemen hemen her etkinlikte çok rahatsızım .ayrıca etkinliklerimizi uygularken bizi videoya çekiyor öğrencilerin velilerine göndercekmiş.... bu ne kadar doğru ben çok rahatsızım ....lütfen acil cevap........

Tepki Skoru
0
slm arkadaşım öncelikle Allah sana sabır versin diyim video ya çekme diye birşey yok.. ayrıca günlük plan yapmadığımızdan sadece bir etkinlik planı yaptığımızdan diğer etkinlikleri de uygulama zorunluluğumuz yok..Ama hocaların vicdanına kalmış bir olay..biz sonuçta öğrenmek için ordayız bu şekilde düşünmeleri gerekir..
evet bende size katılıyorum biz orada öğrenmek için varız.öğretmen sınıfı niye terkediyoki.ben 3.sınıf öğrencisiym ben nasıl bilgisayarda yazıcam.bir sürü zaman alır.zati pek anlamıyom bilgisayardan.dersler çok.3çocuğum var.her yıl bir öncekinden zor benim için

Tepki Skoru
0
evet bende size katılıyorum biz orada öğrenmek için varız.öğretmen sınıfı niye terkediyoki.ben 3.sınıf öğrencisiym ben nasıl bilgisayarda yazıcam.bir sürü zaman alır.zati pek anlamıyom bilgisayardan.dersler çok.3çocuğum var.her yıl bir öncekinden zor benim için
3 çocukmuu:):) Allah bagışlasın.. korkutmak gibi olmasın ama 3. sınıf neki sadece 14 hafta planı yapacaksınız...4. sınıfta daha çok ıvır zıvır var..dersler 9 tane...kpss var.....Allah yardımcımız olsunnnnn:):):)

Tepki Skoru
0
3 çocukmuu:):) Allah bagışlasın.. korkutmak gibi olmasın ama 3. sınıf neki sadece 14 hafta planı yapacaksınız...4. sınıfta daha çok ıvır zıvır var..dersler 9 tane...kpss var.....Allah yardımcımız olsunnnnn:):):)
teşekkürler arkadaşım.bende 4.sınıftan korkuyodum.nihayet portfolyoyu çözdük.gerisi gelir.bende 2yıl önce gümüşhanedeydim.3.5 yıl kaldım.orada güzel arkadaşlarım oldu.orda çocuk gelişimi lise diplomasını alıp üniversiteyi kazandım.küçük bi şehir.ama bana öyle büyük kazançları olduki.siz kaçıncı sınıfsınız

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle