Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Plannn??

Tepki Skoru
0
arkadslar, bana haftaya engeç yeşilay, 8 14 mart arası bilişim ve teknoloji haftası, 18 mart yaşlılar haftası ile ilgili hazırlanmış günlük planlar gerekio.müdürümüz bu haftaların planını önceden görmek istedi. yalnız anlamadığım bir sey var. bn bu haftaları ele alırken bir hafta boyunca örn; bilişim ve teknolojileri haftasını bir hafta boyunca mı işlicem.bana yardımcı olurmusunuz. elinzde örnek bu 3 hafta ile ilgili planlar var mı? varsa buraya ekleyebilirmisnz .bir sey gelmedi henüz bu konuyla alakalı aklıma. yardmcı olursanız cok sevincm.

Tepki Skoru
0
he birde, 27mart tiyatro ve 24 mart kütüphaneler haftası var. yani acıkcası daha mart ayına var ama müdürümüz mart ayına cok önem veriyor. ve bu ayın içerisnde olan bu günlerle alakalı mart ayı planımızı önceden grmek istiyor. lütfen yardımcı olurmusunuz. bu kadar önemli haftalaara sahip olan bir ayn gnlük planlarını acilen yapmm gerkio. yardımlarınızı bekliorum. bilmiorum sizden cok mu sey istedim??

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle