candyyy' Alıntı:
mrb. arkadaşlar. hepinizin düşüncelerini okudum ben de bir şeyler söylemek istiyorum tabi kendi adıma. bende stajerlik yaptım ve yapıyorum. hani hep stajerlerde kusur aranır ya peki staj öğretmenleri hakkında hiç söylenecek bir şey yok mu? ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. mesleki olarak gerçekten belli bir donanınımı kazandığıma inanıyorum ve bunu da gösteriyorum. benim bu sene staja gittiğim okulu bir türlü anlayamadm. bence öğretmenler biraz kendi satjlarındaki bastırılmışlıklarını kendi stajerlerinden çıkarmaya çalışıyorlarr. çünkü ben kendimden biliyorum. benim kadar çalışan bir stajer daha sınıfımda yoktu ama yinede yaranamadım. herşeye bir bahane bulunuyordu. kendisini de ben çok iyi bir şekilde gözlemledim ve gerçekten kendimin ondan çok daha donanımlı olduğumu gördüm. tek amacı benim açığımı bulup beni küçümsemek. bak işte bu da yanlış gördünmü gibi küçük şeylerden zevk almak. bu seneki satjımdan nefret ettim ama bir yandanda ders aldım eğer birgün bende öğretmenlik hayatımda stajerim olursa asla böyle bir öğretmen olmuycam. evet arkadaşlar ve öğretmenlerim konuya bir de bu açıdan bakılmasını istedim teşekkürler..........
canım dedıklerın tabı kı doğru...ama her öğretmen farklıdır...ben de gecen sene lise3 stajımı yaptım...orda bir tane öğretmenım vardı.sabah gelıyordum...bana resmen liste cıkarıyordu....bunlar bunlar yapılıcak diye..hadı bişi demiyorum tabıkı yapacağım stajerım ama liste her gün bayağı kabarık oluyordu...sonucta ben oraya tabi ki bişiler öğrenmeye geliyorum...cocuklarla vakıt gecırmem lazım benım...ama ben öğretmenın verdığı listedeki işlerı yapmaktan cocuklarla ilgilenemiyordum...benim okuldan çıkma saatım gelmiş bana hala iş söylüyor..ben zaten yapmam gerekenı fazlasıyla yapmışım...
yanı sonuçta tabı ki her stajer ve öğretmen farklıdır...
karsında yaptığının değerını bılen bır öğretmen gormek ınsana calışma sevki verır...hersey karsılıklıdır.hem stajer hem öğretmen acısından.....