Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Plan yerine kılavuz ktap

Tepki Skoru
0
arkadaşlar eşim branş öğretmeni ve bir çok branş öğretmeni gibi plan yapmıyor çünkü klavuz kitabı var ve milli eğitim bunu yeterli buluyor fakat biz okul öncesi öğretmenleri hergün plan yapmakla uğraşıyoruz tabiki plan yapmak yararlı bir şey ama bunu kağıda döküp saatlerce etkinlik seçmek karar verdiklerini kağıda geçirmek aynı zamanda oturup tüm çocuklar için tek tek faaliyet hazırlamak gerçekten külfet özellikle binim gibi tam gün çalışıp ta evli olanlar için. Okuldan eve geldiğimde ne yapacağımı şaşırıyorum gerçekten evi mi toplayım ,yemek mi yapayım ,plan mı yapayım ,faaliyet mi hazırlayım, zor oluyor. Bizim de klavuz kitabımız daha detaylı olup plan yerine geçse daha verimli olacağımızı düşünüyorum sonuçta ertesi gün okulda neler yapacağımızı düşünüp tasarlayıp hazırlık yaparak gidicez okulumuza bunu illa kalıplar içine koyup ta kağıda dökmeye ne gerek var diye düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda

Tepki Skoru
0
dediğininiz sizin bakış açınız ile doğru olabilir ama ben okul öncesi programının esnekliğinden çok faydalanıyorum ve bunun gerekliliğine çok inanıyorum öğretmenim.

Tepki Skoru
0
hocam klavuz kitap olursa tüm türkiye'de bu kitap kullanılmak zorunda kalınır bununda bir anlamı kalmaz çünkü her okul farklı malzemeler sahip... hazır planları düşünün 10 kasım günü için anıtkabire gezi düzenlendi bu geziyi ankara dışındaki bir öğretmen nasıl düzenleyecek...Herkesin okulunun şartlarına göre plan hazırlaması daha iyi bence...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle