Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Piskolog olmak için ne yapmalıyım?

Tepki Skoru
0
merhaba.Ben okul öncesi öğretmenliği 3. sınıfa geçtim. Psikolog olmak istiyorum. Okul öncesi öğretmenleri psikolojiden yüksek lisans yapabilir mi ? Eğer psikolojiden yüksek lisans yapabilirsem bu psikolog olmam için yeterli mi ? Cevap verirseniz çok memnun olurum kimse beni bilgilendirmiyor

Tepki Skoru
1
Bnde ayni dertteyimm..
Tanidigim kisiler var yuksek lisans yapan hala yapiliyormu bilmiorum ama cnmm

Tepki Skoru
1
kendi alanın dışında yüksek lisans yapabilirsin. hangi okuldan mezun olduğun önemli değil. okulöncesi mezunu isen sosyal bilimler enstitülerinin yüksek lisans programlarından herhangi birine yerleşebilirsin.
bunun için girmek istediğin üniversitenin yüksek lisans programının şartlarına bakmak gerekir. bunun artı tarafı
örneğin lisans okulöncesi yüksek lisans pdr ise milli eğitimde artık PDR ci olarak da görev alabilirsin
eksi tarafı 1 yıl bilimsel hazırlık yılı okursun buda yüksek lisansın minimum 3 seneye çıkması demek..

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim cnm. inşallah dediğin gibidir. birçok psikologa ileti attım ama bana geri dönmediler. bilgilendirdiğin için çokkkkkkk teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
bir sorum daha olacaktı. Psikolojiden yüksek lisans yapmam için ALESE girmem gerekiyor mu? Tezsiz yüksek lisanslar çıkmış. Psikolojiden tezsiz yüksek lisans yapabilir miyim ? biliyor musun ?

Tepki Skoru
1
tezsız yuksek lısans yapılamayacagını duydum cnm ama sen gene guzelce arastır derımm:)

Tepki Skoru
0
tezsiz var cnm ben buldum ama parayla. toros üniversitesinde tezsiz var ama 6200 tl

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle