Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

pijama partimiz.çoooook eğlendik.

Tepki Skoru
0
..................

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
Süper gürünüyor... Eminim eğlencelidir... Pek de tatlılar öğrencileriniz maşallah... :emot66:

Tepki Skoru
3
hocam,çok zevk almış çocuklar,belli oluyor....şu an size o kadar imrendim ki anlatamam :( 13 öğrencim var,annaler gününde sadece 2 velim geldi.bu kadar ilgisizken veliler,pijama göndermeceklerinden eminim :(

Tepki Skoru
0
yapın arkadaşlar çok eğlenceli oluyor .bir daha yaptığımda kısmet olursa ben de yastıklarını battaniyelerini de istiyeyim daha da havaya girerler

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar çocuklar çok eğleniyolar.önce dans ettik sonra yastık savaşı yaptık ardından masal ve ninni...çocuklar sevdikleri masal kitaplarını ve uyku oyuncaklarını getirdiler...tabi uyumadık ama çocuklar için ilginç farklı ve değişik geldi.uygulamanızı tavsiye ederim.hatta bu fikir birgün pijama partisi adlı bir öykü okurken geldi.çocuklarımdan birtanesi bizde keşke gece birimizde kalsak da parti yapsak demişti.ben de o anda neden sınıfta yapamayalım ki diye düşündüm.ve sonra eğlenceeeee...

Tepki Skoru
0
farlı güzel bi etkinlik olmuş...kıskandım vallahiiii....bende deniycem mutlaka...tşk hocam...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle