Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Pedagoji bölümü hangi üniversitelerde var ?...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben pedagoji okumak istiyorum ancak araştırmalarımda bi sonuç bulamadım hangi üniversitede pedagoji var ve kaç puanla alıyor bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler....

:thanks:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yokmu biri cevap yazarsa gerçekten çok sevinirim....

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Pedagojinin ana bilim dalı nedir?Hangi dala bağlı bunu biliyor musunuz?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Pedagoji Bölümü  
Gazi üniversitesi eğitim Pedagoji Bölümü

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için ya ben işin açığı bu konuda tam olarak bilgi sahibi değilim ama bu alanda bilgi edinmek istiyorum ve bu alanda kendimi geliştirmek istiyorum tekrar teşekkürler....

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
denisse ben var biliyorum.Belkide kapanmıştır.Arkadaşımız üniversiteyi bi arayabilirse sağlıklı bir sonuç alabilir.Bölüm Kapanmış da olabilir.Başka bir üniversitede de ismi bu olmayabilir.

Dennise nin dediği gibi başka bir bölüm üzerinden belki olabilir.

Tepki Skoru
0
teşekkürler arkadaşlar bende gün içerisinde biraz araştırma yaptım sanırım rehberlik ve psikolojik danışmanlık olarak birleştirilmiş ve sonra çeşitli dallara ayrılıyormuş ama tabi kesin bilgiler değil üniversitelerle direkt görüşmelerin daha aydınlatıcı olacağını düşünüyorum tekrar teşekkürler :)

Tepki Skoru
0
bende merak ediyodum....ve okulöncesi okuyorum şuan..pedagog olmak için şansım yok ölese.... psikoloji mi okusam geri :D

Tepki Skoru
0
ben de okul öncesi okuyorumm ve en cok istediğim şey pedagog olmak hiç mi şansım yokkkkkk.arkadaşlar bu konuda bilgisi olan warsa cookk sevinirim

Tepki Skoru
0
pedagog olmak için hacettepe üniversitesinin çocuk gelişimi eğitimi bölümünü okumak gerekiyor( zaten bölüm eğitim fakültesinde değil fen-edebiyat bölümünde bulunuyor) ya da bölüm olarak pedagoji sadece ankara üniversitesinde var. yani okulöncesi öğretmenliği mezunları sadece kendi alanında çalışabiliyorlar. ama bu söylediklerim seni üzmesin çünkü burası Türkiye... kpss de bazen okulöncesi öğretmenliği mezunlarını sosyal hizmetlerde vb yerlerde pedagog olarak alabiliyorlardı.yani takipte bulunman gerekiyor. ve son kez şunu söyliyim yüksek yerden torpil bulan bir tanıdğım sağlık bakanlığında okulöncesi mezunu olmasına rağmen pedagog olarak görev yapıyor.. haklı mı yoksa haksız bir görevlendirmemi orasını bilemem.. ama sen yine de her koşulda şansını dene...

Tepki Skoru
0
merhaba arzu asli,
malesef türkiye'de pedagog olma şansım yokkkkkk! Cünkü pedagoji bölümünü 20 yil önce bazi sivri zekali proflar kapattilar... Pedagog olman icin yurtdisnda okuman lazim. Ben Almanya'da Pedagoji bölümünde okudum. Burada Uzman Pedagogum (Diplom-Pädagoge). Amaaa YÖK benim diplomami
Pedagog olarak tanimadi... Egitim bilimleri Yüksek Lisans programi olarak denklik verdiler!?
Ama ben mahkeme karari ile YÖK'ten denkligimi lacagima inaniyorum... Gelismis bütün ülkelerinde
Üniversiterin pedagoji bölümleri vardir. Amaaaa bizim ülkemiz de yokkkkk. Cünkü beton/fosil kafali sözde proflar öyle kara vermisler. Bana kalirsa sen Psokoloji oku, daha güzel:) bir de trapie egitimi alirsan süpper olur.... Selamlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 1980 yılında istanbul üniversitesindeki ögretim üyesi de ölünce bölüm kapıtılmış ve o günden beri hala bölüm açan üniversite yok malesef..ve önceden psikolojinin alt dalıymış ama oda yaklaşık bir otuz yıl kadar önce ayrılmış ve pedagoji olarak ana dal olmuş..

Tepki Skoru
0
merhaba arzu asli,
malesef türkiye'de pedagog olma şansım yokkkkkk! Cünkü pedagoji bölümünü 20 yil önce bazi sivri zekali proflar kapattilar... Pedagog olman icin yurtdisnda okuman lazim. Ben Almanya'da Pedagoji bölümünde okudum. Burada Uzman Pedagogum (Diplom-Pädagoge). Amaaa YÖK benim diplomami
Pedagog olarak tanimadi... Egitim bilimleri Yüksek Lisans programi olarak denklik verdiler!?
Ama ben mahkeme karari ile YÖK'ten denkligimi lacagima inaniyorum... Gelismis bütün ülkelerinde
Üniversiterin pedagoji bölümleri vardir. Amaaaa bizim ülkemiz de yokkkkk. Cünkü beton/fosil kafali sözde proflar öyle kara vermisler. Bana kalirsa sen Psokoloji oku, daha güzel:) bir de trapie egitimi alirsan süpper olur.... Selamlar
merhabalar,

size verilen bu denklikle ne yapabileceginiz hakkinda bilgi verebilirmisiniz?
Hangi alanlarda calisma yetkisi veriliyor bu durumda?

Saygilar...

Tepki Skoru
0
merhaba arzu asli,
selam harun,
ben de Almanyada Diplom- Pedagoji bölümünde okuyorum ve bir yil icinde mezun olacagim, Egitim Bilimleri bölümünden denklik aldigini yazmissin, bu denlikle hangi alanlarda calisabiliyorsun herhangi bir kisitlama var mi? mesela anaokullarinda calisabilir misin? mahkemeye basvuru yaptin mi? sonucu ne oldu? bana cevap yazarsan cok sevinirim
saglicakla kal

Tepki Skoru
0
yha ben izmirde anasınıfı öğretmenliği için liseye gitmek istiyorum...Ama izmirde arıyorum üniversiteyi...Bana cevap verirseniz sevinirim...:ggggdw::36_11_13:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle