Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

PAÜ 2.öğretim 2003 okul öncesi mezunları

Tepki Skoru
0
arkadaşlar nerelere savrulduk....heeeyy!!! fatma tahta,baki hoca,tunay hoca,hüseyin kıran...vs mağdurları nerelerdesiniz?:3613411xz:

Tepki Skoru
0
:36_3_12:selam arkadaşım bende sizi merak ediyordum belki bir yerlerde rastlarız diye şu anda izmirde görevliyim. beş yıldır bu mesleğin içinde olmaktan çok memnunum alev nasıl

Tepki Skoru
0
aaa havagül çok sevindim ya...bende şimdi edirnedeyim..evlendikten sonra buraya geldik eş durumundan...bende seni çok merak ediyodum çünkü eşimde sizi tanıyomuş..daha doğrusu eşinizi..denizlideyken oda orada astsubay olarak görev yapıyomuşta (tabi biz sonradan tanıştık şans işte..) eşinizlede görüşüyomuş aynı zamanda.sizden çok bahsetti...çok yemeğini yedim havvagül ablanın diyo..eşimin adı mehmet ekici belki abi hatırlar...
Akif Ahsen'de iyidir umarım...kocaman olmuştur şimdi..belki kardeşi bile olmuştur!!! sonunda kavuşmuşsunuz izmirinize..alevde şuanda bingölde görev yapıyo..onunda bu yaz düğünü var..nihayet kavuşuyolar mustafasıyla...biraz daha bekleselerdi kocayacaklardı zaten...
umarım görüşme şansımız olur tekrar..ALLAH'A emanet olun...:36_3_12:

Tepki Skoru
0
dünyanın bu kadar küçük olduğunu gösteren bu rastlantılar olmasa insanlar mazisine yolculuk yapmakta zorlanacak heralde... senin adına ve eşinin adına sevindim evet bir oğlum daha oldu. akif ahsen şu anda 8 yaşında ufaklık 5 aylık sizin durumunuz nedir bilmiyorum ama ... sevgiler

Tepki Skoru
0
bizde daha çocuk yok...çok sevindim ikisinide ALLAH bağışlasın inşallah...kendinize iyi bakın..bendende sevgiler..

Tepki Skoru
0
sezine82 inönü mezunuym ama yazayım dedim.hep bakıyodum iletilerine.hatta avatarını çok beğenmiştim.eşime bile gösterdim.demekki eskiler çekiyomuş.bende niye hep sezine82nin iletilerini okuyorum diyodum.dünya küçük malatyada karşılaşamadık ama nette karşılaştık.9 yıl oldu demi.kimbilir ne kadar değişmişindir.eskileri düşündüm birden msjnda dediğin gibi ne çatlaktık ama.o günlerde güzeldi.ama ben bayadır duruldum artık.

Tepki Skoru
0
ayyy cok güzel yha ben daha liseyi okuyorum acaba sizin gibi bende böyle seyler söylicekmiyim cok güzel yha öğretmenlik hayatına atılmak arkadaslarından kopmamak...

Tepki Skoru
0
liseli, bence bu günlerinin degerini bil cnm,çünkü napsanda geri gelmiyo...bana bir fırsat verseler lise veya üniversite yıllarıma tekrar dönmek için neler feda etmezdim...tabii bunlar bugünlerimin kötü olduğu anlamına gelmiyo ama o günler bi başkaydı ya...bak seneler geçmiş olmasına rağmen hala unutmamışız o günleri ve napıp edip buluyoruz birbirimizi...iş hayatına ve de evlilik hayatına girince hayatın öyle bir koşuşturmayla geçiyoki şaşarsın..ben acaba 18 olurmuydum diyodum lisedeyken,bak şimdi 26 oldum 30'zuma merdiven dayadım...aklına gelen ve yaşamak istediğin hiç bir şeyi erteleme...tabii pişman olacagın şeyleride yapma...hayat herkese güzellikler yaşatsın,,,

Tepki Skoru
0
hayat sana da hep güzellikleri yaşatsın .sevgili dostum sen herşeyin en iyisine layıksın........sen bu diyardan gitsende sevgili arkadaşım ne ben unuttum nede denizli seni......medine alev ve sezin 3 lüsünü urfa sofrası bile unutmamıştır....kocaman öptüm...bu kadar iltifat üzerine arasın artık dimi........

Tepki Skoru
0
sezin nerelerdesin ben havagül şu anda
istanbul da görevliyim hayatta var mı değişiklikler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum pamukkale mezunlarından bir ricam var ben çocuk gelişimi okuyorum henüz program ve uygulama dersi almadık ama hocamız daha önce sizin okulunuzda verilen uygulama ödevini verdi 12 etkinlik var bu konuda yardım istiyorum acil lütfen elinizde dosyanız varsa yardım adin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle