Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Paso alabilen var mı

Tepki Skoru
0
ücretli öğretmenim paso alamadığımız söylendi bilgisi olan varmı

Tepki Skoru
0
ist daki arkadaşlar paso için başvuran yok mu

msn

Tepki Skoru
0
bildiğim kadarıyla ücretli öğretmenler paso alamıyor. ama yanlış bilgi vermek istemem yinede bi araştırın

Tepki Skoru
0
evet ücretli öğretmenler kesinlikle paso alamıyor.Malesef

Tepki Skoru
0
alamıyor ama müdürün insiyatifinde.arada kaynar deyip sizi de dahil ederse alırsınız.öyle alan çok.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ücretli öğretmenler paso alamıyo. ama okul müdür yardımcısı ve ya memuru almaya gittiğinde bazılarını araya sıkıştırıyormuş. aynen bende alamadım
. ve araba geliyo fakat bizi almıyo bende 3 vesaitle eve dönüyom
baya zor.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ücretli öğretmenler paso alamıyo. ama okul müdür yardımcısı ve ya memuru almaya gittiğinde bazılarını araya sıkıştırıyormuş. aynen bende alamadım
. ve araba geliyo fakat bizi almıyo bende 3 vesaitle eve dönüyom
baya zor.
benim okuldaki arkadaşım ücretli öğretmen ve paso aldı görev yeri belgesi alınca oluyor

Tepki Skoru
0
bizim okulda da başvurdu ücretli arkadaş. idare kabul etti. bilmiyorum iett kabul eder mi??

Tepki Skoru
0
ALIRSINIZ CANIM müdürünüzden görev yeri belgesi al alırsın neticede meb çalışanısınız:congratulationscut4
hayır alınmıyo 657 veya 4 b ye tabi olmakgerekiyosadece kadrolu ve sözleşmelilere veriyolar kocaeliye atanan varsa kent kartta aynı şekilde

Tepki Skoru
0
valla pasoyubilmem ama arkadaşıma turkcell öğretmen hattı vermedi sözleşmeli olduğu için.............yazık

Tepki Skoru
0
valla pasoyubilmem ama arkadaşıma turkcell öğretmen hattı vermedi sözleşmeli olduğu için.............yazık
ben kocaelideyim sözleşmeli günde 12 milyon yol parası verydm kent kart aldım öğretmenler için veriyolarmş bayağı yararı oldu bana paso gibi bişey ama almaya gittiğimde özellikle ücrtli olup olmadığımı sordular

Tepki Skoru
0
evet ücretli öğretmenler de paso alabiliyorlar.okuldan görev belgesi alarak ilgili yere başvurun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle