ALIRSINIZ CANIM müdürünüzden görev yeri belgesi al alırsın neticede meb çalışanısınız:congratulationscut4ücretli öğretmenim paso alamadığımız söylendi bilgisi olan varmı
benim okuldaki arkadaşım ücretli öğretmen ve paso aldı görev yeri belgesi alınca oluyorarkadaşlar ücretli öğretmenler paso alamıyo. ama okul müdür yardımcısı ve ya memuru almaya gittiğinde bazılarını araya sıkıştırıyormuş. aynen bende alamadım
. ve araba geliyo fakat bizi almıyo bende 3 vesaitle eve dönüyom
baya zor.
arkadaşlar görev yeri belgesi alın müdürünüzden o zaman oluyorist daki arkadaşlar paso için başvuran yok mu
hayır alınmıyo 657 veya 4 b ye tabi olmakgerekiyosadece kadrolu ve sözleşmelilere veriyolar kocaeliye atanan varsa kent kartta aynı şekildeALIRSINIZ CANIM müdürünüzden görev yeri belgesi al alırsın neticede meb çalışanısınız:congratulationscut4
ben kocaelideyim sözleşmeli günde 12 milyon yol parası verydm kent kart aldım öğretmenler için veriyolarmş bayağı yararı oldu bana paso gibi bişey ama almaya gittiğimde özellikle ücrtli olup olmadığımı sordularvalla pasoyubilmem ama arkadaşıma turkcell öğretmen hattı vermedi sözleşmeli olduğu için.............yazık