Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Parmak Boyasını nasıl oynatıyorsunuz...

Tepki Skoru
0
çocuklara Parmak Boyası yaptım. ama nasıl oynatmam gerektiğini bilemedim.ben boyalarla sekiller çizdirmiştim farklı sekillerde nasıl oynatabilirim.

Tepki Skoru
0
oynatmaktan kastını anlayamadım ...ben resim yaptırıyorum parmak boyasıyla ...kaplara koyuyorum boyayı ...kağıtlara parmaklarıyla resimler çiziyorlar ...
yüzlerini boyuyoruz bazen de =)... o çok eğlenceli işte ...hatta dikkatli yapmaları şartıyla kendi yüzlerini de boyattırabilirsin ...

Tepki Skoru
0
parmak oyunu yapacağın sanat etkinliklerinde kullanabileceğin bir tekniktir.el baskısı,parmak baskısında,bazı nesneleri boyamada kullanabilirsin.ama parmak boyası da oyun gibi çocukları deşarj etmekte bence etkili bir etkinlik

Tepki Skoru
0
DUYGUCUĞUM MERHABA öncelikle parmak boya ile yaptıracağın şeyler o kadar çok ki bu tamamen senin hayal gücünlede bağlantılı en basit bir örnek ile çocuklara parmak boya ile makarnalar boyat, baskı teknikleri yaptır,bir kumaş yada tişört v.s üzerine çalışmalar yapmalarına fırsat ver kalıp çalışmak zorunda değilsin çocukları özgür bırak bak nasıl harika çalışmalar çıkaracaklar ..Kontrole gelince yanlarına peçeteler koy parmaklarını arasıra ona silerler zamanla göreceksin tüm sınıf kendi kendine ister kağıt üzerinde istersen farklı yüzeylere farklı bir çok tekniği uygulayabilirler..Bu arada bir çok sanat etkinliği içinde kullanabilirsin atıyorum artık mataryel çalışmasını desteklemede,yada origami yaptırdığında sulu boya veya parmak boyayı devreye sokarak tamamlama yoluna gidebilirsin...
ÇÖZÜM O KADA ÇOK Kİ ANLAT ANLAT BİTMEZ...SENİN YARATICI FİKİRLERİN SANA EN BÜYÜK YARDIMCIDIR..ŞİMDİDEN İYİ EĞLENCELER ..KOLAY GELSİN..UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR...

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler hepinize
ben parmak boyasını nasıloynatıyorsunuz derken nerelerde kullanıyorsnuz diye sormak istemiştim kelimeyi yanlış kullanmısım kusura bakmayın çok güzl fikirler hepside tesekkürler

Tepki Skoru
0
bende parmak boyası ile kavonoz süsletmiştim çok güzel şeyler çıktı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00