pamukkale gençliği aktif mi? yapılan etkinlikler hakkında açıklamalara nerden ulşaşabiliyoruz. mesela okulöncesi bölümünün özel bir alanı var mı bu konularla ilgili.
valla bu konuda çeşitli söylentiler var. düşünelim biraz buluruz ya yeterki birşeyler yapmaya isteğimiz olsun. hatta bu konuyu yeni bir başlıkla herkese sunabiliriz. farklı fikirlerin geleceği konusun da bir hissim var....
aktif olmanız biraz da arkadaş ortamınıza bağlı. ama konserlerdir, vb. gibi aktivitelerse aktiflikten kasıt birçok üniversite kadar aktifiz işte. çok fark olduğunu düşünmüyorum diğer birçok üniversiteyle.
evet kavrancım sana katılıyorum...bişeyler yapılmalı diye hep konusuyoruz ama hep öylece kalıyo..fikir bulup bunları degerlendırmemız gerek dıye dusunuyorum.buna da seve seve ortak olurum.düşüncelerınızı beklıyorum...
arkadaşlar biraz araştırırsanız çok güzel kurslar açılıo modern dans kurslarını kaçırmayın ben çok pişman oldum gitmediğime.bi kere harmandalı öğrenmeden gelinmez ordan.halk eğitimin kursları oluyo.uygun fiyata öğreniyosunuz.bi kamp ekibi kurabilirsiniz.yazın çok fazla tur oluyo gidebildiğiniz kadar gidin kalabalık arkadaş grubuyla harika oluyo.yakın illlere mutlaka gidin izmir aydın..
arkadaşlar denizli il gençlik spor müdürlüğünün gençlik merkezi var aktif bi yer oraya gitmenizi tavsiye ederim 5 misan da huzur evi ziyaretimiz var katılmanızı tavsiye edreim