Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Pamukkale Gençliği Ne Kadar Aktif?

Tepki Skoru
0
pamukkale gençliği aktif mi? yapılan etkinlikler hakkında açıklamalara nerden ulşaşabiliyoruz. mesela okulöncesi bölümünün özel bir alanı var mı bu konularla ilgili.

Tepki Skoru
0
valla bu konuda çeşitli söylentiler var. düşünelim biraz buluruz ya yeterki birşeyler yapmaya isteğimiz olsun. hatta bu konuyu yeni bir başlıkla herkese sunabiliriz. farklı fikirlerin geleceği konusun da bir hissim var....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bence de bişeyler yapalım yaaa
aktif olalım.. otur otur otur nereye kadar :D
biraz işe yarayalım :)

Tepki Skoru
0
kolay gelsin!bir şeyler yaparsanız ben de katıllır...çünkü pamukkale üniversitesiin hiç aktif olduğunu düşünmüyorum:8

Tepki Skoru
0
bende pamukkale gençliğinin aktif oldugunu düşünmüyorum el birliğiyle birseyler yapmamız lazım

Tepki Skoru
0
aktif olmanız biraz da arkadaş ortamınıza bağlı. ama konserlerdir, vb. gibi aktivitelerse aktiflikten kasıt birçok üniversite kadar aktifiz işte. çok fark olduğunu düşünmüyorum diğer birçok üniversiteyle.

Tepki Skoru
0
evet kavrancım sana katılıyorum...bişeyler yapılmalı diye hep konusuyoruz ama hep öylece kalıyo..fikir bulup bunları degerlendırmemız gerek dıye dusunuyorum.buna da seve seve ortak olurum.düşüncelerınızı beklıyorum...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar biraz araştırırsanız çok güzel kurslar açılıo modern dans kurslarını kaçırmayın ben çok pişman oldum gitmediğime.bi kere harmandalı öğrenmeden gelinmez ordan.halk eğitimin kursları oluyo.uygun fiyata öğreniyosunuz.bi kamp ekibi kurabilirsiniz.yazın çok fazla tur oluyo gidebildiğiniz kadar gidin kalabalık arkadaş grubuyla harika oluyo.yakın illlere mutlaka gidin izmir aydın..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar denizli il gençlik spor müdürlüğünün gençlik merkezi var aktif bi yer oraya gitmenizi tavsiye ederim 5 misan da huzur evi ziyaretimiz var katılmanızı tavsiye edreim

Tepki Skoru
0
Denİzlİde İkamet Eden Eden ArkadaŞlar Dergİ Ve Kİtap Almak İsteyen Olursa Pamukkale Ünİversİtesİ Altinda Konu AÇtim Ordan Ayrintilari Okuyabİlİr

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle