hocam niye özür diliyorsun mantığa bakarsan bu o kadar saçma bir durumki hala aklım almıyor. Her atamada hiç bir şey olmadı küsüratlı bile olsa taban puan inerdi bunda inmeyi bırak yükseldi sanki ekstra sınava girmiş kişi çıktı piyasaya mantık dışı. Ayrıca herşeyi geçtim bakanlık neye göre bu barajı belirledi ellerinde sınava giren kişi listesi mevcut çok iyi biliyorlar kaç kişi atandı ve atama bekliyor ee bu durumda neden baraj bu sayı. Bence bunun altında başka bir şey aramak gerekiyor yine meb bir şeylerin peşinde. İçimden bir ses diyorki şubatı bekleyip doğu batı ayrımı yapan ve 21 tercih etmeyen çok kişi olduğu için puanı alt sayıda gösterdi ve şubatı yapmıycam dedi herkesde korku belasına neresi olsa kabul etti. Asıl bundan sonra ne yapacak ben hala umudumu kesmedim. Çünkü ders ücretlide bulamaz artık herkes sınıfçılarda dahil istifa eder bu dönemde sınav var önümüzde ne yapacak anasınıflarını birleştirecek değilya bizim öğrencilerimizde yönetmelik gereği belli sayıda sınıfı tutmak zorunda okul müdürleri bütün bunları düşününce umudum var hala.