Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Özür dilerim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim sözümle umutlanan herkezden özür dilerim çok üzgünüm ama umutlarımızlaoynayan bakanlığı da allaha havale ediyorum hiçmi hesap yapamadınız bari 45 deseydiniz tabanı

Tepki Skoru
0
hocam niye özür diliyorsun mantığa bakarsan bu o kadar saçma bir durumki hala aklım almıyor. Her atamada hiç bir şey olmadı küsüratlı bile olsa taban puan inerdi bunda inmeyi bırak yükseldi sanki ekstra sınava girmiş kişi çıktı piyasaya mantık dışı. Ayrıca herşeyi geçtim bakanlık neye göre bu barajı belirledi ellerinde sınava giren kişi listesi mevcut çok iyi biliyorlar kaç kişi atandı ve atama bekliyor ee bu durumda neden baraj bu sayı. Bence bunun altında başka bir şey aramak gerekiyor yine meb bir şeylerin peşinde. İçimden bir ses diyorki şubatı bekleyip doğu batı ayrımı yapan ve 21 tercih etmeyen çok kişi olduğu için puanı alt sayıda gösterdi ve şubatı yapmıycam dedi herkesde korku belasına neresi olsa kabul etti. Asıl bundan sonra ne yapacak ben hala umudumu kesmedim. Çünkü ders ücretlide bulamaz artık herkes sınıfçılarda dahil istifa eder bu dönemde sınav var önümüzde ne yapacak anasınıflarını birleştirecek değilya bizim öğrencilerimizde yönetmelik gereği belli sayıda sınıfı tutmak zorunda okul müdürleri bütün bunları düşününce umudum var hala.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben dünü atama sonucundan sonra ücretli öğretmenliği bıraktım sizde bırakın ,zorunlu olsunlar şubat ataması yapmaya ki yapılırsa kesin hepimiz atanırız..

Tepki Skoru
0
mirage arkadaşım bende aynı şeyleri düşünüyorum yüksek puanlıların hepsi şubatta kadro için bekliyordu. kimse aralık sözleşmesi istemiyordu.2009 kadrolarını doldurmanın tek yolu da şubatta atama yok demekle olurdu

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben dünü atama sonucundan sonra ücretli öğretmenliği bıraktım sizde bırakın ,zorunlu olsunlar şubat ataması yapmaya ki yapılırsa kesin hepimiz atanırız..
Hayırlı olsun arkadaşım ben ve benim gibi düşünen herkes zaten bunu aylarca dile getirdik..Ücretli köleliğe son diye..Ama zorunluluktan ama 5kuruş para geçsin elime de harçlık yapayım düşüncesinden sözleşmeli öğretmen olma ihtimalini kendi elimizle ittik..Ama bundan sonra belki de son şanstır..Hem şubat ataması olmasa bile kpss'ye çalışmış olursunuz..Atanamayan arkadaşlarıma 2010 yılında başarılar dilerim..
Atanan arkadaşlarım zaten yeni yıl hediyelerini aldılar..Güle güle kullanın:)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar kim ne derse desin Türkiye genelinde üniversitelerde bizim bölümümüz 11 tane üniversitede var hadi diğer üniversiteleri de ekleyim toplamda vereceği mezun 20 ünv. den buna ana sınıfı falanda ekleyelim 2000 olsun olmazda olsun hadi. Açık öğretimden 2000 sayı olsun bu da olmaz kesin file veren olur toplamda 4000. Bu sene 32 ilde açtı 17000 alım yaptı. 10.000 sayısını geçelim kalan 7.000 kişi bile yetmedi desr ücretli sınıfçı aldı. Bu durumda ağustosta 30 il daha geliyor kesintisiz eğitime lazımmı bizim mebe en kötü sayı 7000 öğretmen. Bu rahat 10.000 de hadi 7.000 ile kurtarır belki. Tek atama sistemi geçitiler diyelim ders ücretli aklı olan okul öncesi öğretmeni gitmez artık ya da gidene şart koşar hazirana kadar çalışacaksın diye çünkü şubatta atama yapmayacağına göre ve havadan öğretmen bulamıycağına göre ya elindeki mevcut ders ücretliyi tutmak zorunda ya da atama yapmak zorunda bizim yerimizde sınıfçı desr ücretli bile olsa kolay kolay hiç bir öğretmen şubattan sonra çalışmaya devam edemez istifa verir sınava hazırlanmak için. Bu meb bunları hiç düşünmüyormu anlamıyorum. Bekleyelim görelim arkadaşlar

Tepki Skoru
0
Unutmadan buna çok üzgün olarak yazıyorum 40 yaş madurlarını ekleyelim kaldıki bir çok kişi bu sene 40 yaşını doldurmuşda olacak. onun üstünede büte kalacakları ekleyelim atama ağustosta olacak ya büt madurları yetişmeyecek. Eee bu durumda buyrun hesabı siz yapın.

Tepki Skoru
0
hocam niye özür diliyorsun mantığa bakarsan bu o kadar saçma bir durumki hala aklım almıyor. Her atamada hiç bir şey olmadı küsüratlı bile olsa taban puan inerdi bunda inmeyi bırak yükseldi sanki ekstra sınava girmiş kişi çıktı piyasaya mantık dışı. Ayrıca herşeyi geçtim bakanlık neye göre bu barajı belirledi ellerinde sınava giren kişi listesi mevcut çok iyi biliyorlar kaç kişi atandı ve atama bekliyor ee bu durumda neden baraj bu sayı. Bence bunun altında başka bir şey aramak gerekiyor yine meb bir şeylerin peşinde. İçimden bir ses diyorki şubatı bekleyip doğu batı ayrımı yapan ve 21 tercih etmeyen çok kişi olduğu için puanı alt sayıda gösterdi ve şubatı yapmıycam dedi herkesde korku belasına neresi olsa kabul etti. Asıl bundan sonra ne yapacak ben hala umudumu kesmedim. Çünkü ders ücretlide bulamaz artık herkes sınıfçılarda dahil istifa eder bu dönemde sınav var önümüzde ne yapacak anasınıflarını birleştirecek değilya bizim öğrencilerimizde yönetmelik gereği belli sayıda sınıfı tutmak zorunda okul müdürleri bütün bunları düşününce umudum var hala.
Kurumlar ve il bazında atanmaları listelerini MEB devamlı açıklamakatdır.Ayrca şu taba puan takıntısı hala anlamıyorum.Taban puan ; x branştan herhangi biryere atananmış en düşük olan kişinin puanıdır.

Tepki Skoru
0
Hoam bu ÇÖzÜm deĞİl bİrİ gİder bİrİ gelİr mantiĞi var bakanliĞin herkes sİzİngİbİ duyarli olsaydi Şİmdİye Çok Şey deĞİŞİrrr ekonomİk sartlar parasal sikntilar İnsanlari kÖtÜ koŞullar zorluyorr ÜzgÜnÜm bu devran bÖyle ÜÇ kuruŞa devam edecekkkk

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle