Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Özel okullarda haklarımız

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar,ben bir kaç yıldır özel anaokullarında çalışıyorum.Özellikle son çalıştığım yerde çok yorucu bir yıl geçirdim.idare öğretmenlere yüklendikçe yükleniyor ve olabilecek hertürlü problemden öğretmeni sorumlu tutuyor. özel kurumlarda öğretmenin hakjları nelerdir, nelere evet nelere hayır diyebilmelidir, bu konularla ilgili bilgisi ve fikri olan arkadaşlardan cevap bekliyorum...

Tepki Skoru
0
işin çok zor arkadaşım ya. bende özel anaokuluna başvurdum.konuştuk ama etrafımdan pek iyi şeyler duymadım.iki hafte deneme süresi falan diyorlarmış çoğunu iki hafta sonunda yolluyorlarmış ve hiç ücret ödemeden. verdikleri ücrette 800 cvarıymış. tekrar görüşmeye çağırdılar gitmedim. hem senin canını çıkaracaklar hemde karşılığını vermeyecekler.
oradayken bazı velilerin öğretmene karşı hiçte hoş olmayan tavırlar sergilediğini gördüm ve o an bu işin bana göre olmadığını anladım. kimse bana o şeklde konuşamaz eğer konuşursa haddini bildiririm.bölede özelde olmaz tabi.

ben kaliteli,tecrübeli,işini en iyi yapan öğretmenlerin çalıştığını düşünüyorum. bunlar daha okuyanları bile çalıştırmayı düşünüyorlar.böyle özel anaokulu mu olur.

yani ben özel anaokulunda çalışanların hakları olduğunu düşünmüyorum. işten atılman müdürle ya da sorumlu kişiyle ters düşmene bakar. zor iş ALLAH sana kolaylık versin.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle