Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Özel okulda çalışmak için de kpss sınavına girmem gerekiyor mu?

Tepki Skoru
0
slm meslektaşlarım. bu forumda olmaktan çok mutluyum. ama sizlere bir soru sormak istiyorum. ben devlet okulunda çalışmayı düşünmüyorum. mezun olmama da 1 sene kaldı. özel sektörde çalışmaya başlamak istiyorum. peki özel bir kolejde veya bir kreşte çalışmak için de kpss sınavına girmem gerekiyor mu? cevaplarınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkürler:36_15_4:

Tepki Skoru
0
HAYIR canım özel okulda çalşmak için kpss gibi bir gereklilik yok

Tepki Skoru
0
esra arkadaşımın da dediği gibi özelde çalışmak için KPSS ye gerek yok ama bazı kolejler öğretmen alımı için kendileri sınav - mülakat yapıyor.
mesela TED koleji ankaradaki okulları için ayrı sınav, Türkiye genelindeki okulları için ayrı sınav yaparak öğretmen alıyor. ben de mezun olduğum sene girmiştim TED 'in sınavlarına, yazılı ve mülakat olarak 2 aşamada sınav yapıyor. Karadeniz Ereğli TED den de teklif almıştım ama bazı nedenlerden dolayı gidememiştim. eğer kolejde falan çalışmayı düşünüyorsan TED gibi büyük bir koleji tercih etmeni tavsiye ederim, olanakları çok güzel...başarılar dilerim..

Tepki Skoru
0
Devlette çalışmayı düşünmüyorsan sınava girmene gerek yok mezun olman yeterli ama bence özeller bir yere kadar devlet güvencesi bambaşka

Tepki Skoru
0
tabiki gerek yok bunu nasıl düşünemediniz pes doğrusu

Tepki Skoru
0
bende özel okulda çalışıyorum ve kpss devlette çalışmayı düşünüyorsan gerekli,özel okul için sadece okullara başvurman ve varsa sınavlarına katılman gerekiyor o kadar,ama birşey söyliyim en önemlisi sınavdan çok mülakat.....

Tepki Skoru
0
arkadaşım özel de çalışıyor başak kriterler çok önemli referanslar özellikle yada alanda yaptığınız çalışmalar ama sevilin de dediği gibi bazı okullar kpss yi baz alabiliyorlar ama çok da önemli değil özel okullar için kpss

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle