Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Özel Gün ve Haftalarla ve Gösterilerle İlgili;

Tepki Skoru
0
bence çocuklar çiçek gibi giyinip diledikleri gibi dans edip oynasınlar bu günlerde aylarca onları zorlamaya ve yormaya gerek yok onaylamıyorum

Tepki Skoru
0
katılıyorum bu tür sıkıntılara çocuklarımı sokmak istemiyorum bir kere planım aksıyor.

Tepki Skoru
0
asla katılmıyorum çünkü bizim calıştığımzdan yada gösteri yaptığımzdan ailelerin genellikle haberi bile olmuyo eğer gelip okulun içine girmöezlerse bence bu tür şeyler çocuklara güven veriyo ve onların kendilerini önemli hisstemlerini sağlıyo bence herzaman bu trü şeyler yapılmalı ...??

SAYGILAR...

Tepki Skoru
0
ben de geçen sene okul öncesi şenliklerinde dünya çocuklarını yaptım öğrencilerimle ve vali,kaymakam ve ilçe M.E müdürlükleri tarafından çok beğenildi biz de çok mutlu olduk tabi programın aksamaması için daha yoğun çalışmak gerekiyor...

Tepki Skoru
0
bence yılsonu ve 23 nisan gösterileri kutlanmalı.fakat çocukları sıkmadan ve strese sokmadan olmalı.ben 12 yıldır çalışıyorum.öyle hale geldiki yılın en sevmediğim ayları nisan ve mayıs oldu.çünkü hem bana hem çocuklara büyük eziyet!ama napalım yönetici ve veliler istiyor.yani çocukları düşünen yok.

Tepki Skoru
0
:10:Ben asla katılmıyorum.Biz çocuklarla program yapıcaz diye aylar öncesinden çalışmaya başlıyoruz.Plan program aksıyor.Çocuklar sıkılıyor.Bence anneler günü, 23 nisan veya sene sonu gösterilerin sadece okulun reklamı için yapıldığını düşünüyorum.Herkese başarılar[/color]:10::10:

Tepki Skoru
0
son yıllarda bu gösteriler iyice abartılmaya başlandı.bugün 23 nisan gösterimizi yaptık çocukları hiç zorlamadım,ama çok beğenildi.15 gün sonrada sınıf gösterimiz var abartmamaya çalışıyorum,bunlar yetmezmiş gibi çocuk şenliklerine katılıp ordada bir oyun sergilememizi istiyorlar ama artık yeter.bence çocuk şenliklerinde çocuklar büyükleri değil bizler onları eğlendirmeliyiz.

kev

Tepki Skoru
0
ben katılmıyorum onlar katıldıklarında butlu oluyorlar

r

Tepki Skoru
0
benim anlamadıgım şey okulöncesinde gösteri var da ilkögretimin diger kademelerinde neden yok. 2. dönem ögretmen bırakıyor bütün işleririni gösteri için çalışıyor... ve yapmayan ögretmen tembel-kötü ögretmen oluyor.. 1 yıl ne yaptıgınızın, ne kazandırdıgınızın hiç bi önemi yok gösteri yap yeter düşüncesi var...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar konuyla tam ilgili mi bilemiyorum ama biz belirligün ve hafta programı hazırlıyor muyuz sınıfımızla yaptığımız etkinlikten bahsetmiyorum okulun programında biz görev alıp programı hazırlıyor muyuz bana iki yıldır bu görev veriliyor da ne arasınıftan çıkıp bu programı organize edicem bilemiyorum. idarecime söylediğim zaman bana görevden kaçtığımı söylüyor. meslekte ilk yılım TKY'de görev yaptım okul geliştirme yönetim kurulundayım kantin denetleme kurulundayım bi de belirli günlerde görev veriliyor. okulöncesi öğretmenlerine böyle bir görev veriliyor mu normalde?

Tepki Skoru
0
ya burada sohbet etmek yerine işimize yarıcak bişiler paylaşsanı daha sevincem

Tepki Skoru
0
bu gösterilere ben de karşıyım son zamanlarda iyice abarttılar artık herkes en zorunu ve en güzelini yapmak istiyor acaba öğrenciler yapabilecek mi ben öğretebilecek miyim beğenecekler mi kıyafet bulabilecek miyim ve bunun gibi bir çok soru beliriyor insanın aklında buda tabi sitrese sokuyor insanı daha şimdiden düşünmeye başladım ne yaptırcam nasıl yaptırcam diye bence böyle olmamalı birkaç şiir ,kısa gösteri serbest dans ,parti v.b şeklinde olmalı öğretmeni kasmamalı benim gerilmem çocuğa da yansır mutlaka

Tepki Skoru
0
ben onaylıyorum.nasıl ilköğretimler programda yer alıyosa şiir,yazı okuyolar,sunuculuk yapıyolarsa bnce anasınıf öğrencilerinin de olmalı zaten oluyo yapılıyoda hemde cok güzel ve eğlenceli oluyor :)

Tepki Skoru
0
belirli gün ve haftaların içinde bazıları mutlaka büyük çapta kutlannıyor elbette fakat bi köy okulunda bir anasınıfı öğrencisinden de büyük bişeyler beklenmiyor benm fikrim _ çok fazla büyk organizaysyonlardan ziyade kçük eğlenceli ve öğretici etkinlklerle kutlanmalı :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle