Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Özel bir kolej

Tepki Skoru
0
ben özel bir kolejde öğretmenim. istanbul dayım .şu an okadar kızgınımki size okulu şikayet edeyim . velilerden okadar para almalarına ragmen hiç bir kırtasiye malzemeleri almıyorlar bütün gün şarkı söylüyoruz. ikindi kahvaltısındada cubuk kraker veriyorlar. çocuk lar aç kalıyor . buna ragmen yeni kayıt bekleniyor.

Tepki Skoru
0
haklısınız bu sekılde okul olursa nasıl ıyı bır eğitim olması beklenır elimizden gelen en ıyı seyi sunuyoruz.En büyük etken tabıkı öğretmenler ama bizide zor durumda bırakan anlamayan okul idaresidir.

Tepki Skoru
0
kızmayın ama adı üstünde kolejjj yani eğitimde sadece kar amaçlı çalışma...
bazı bağımsız anaokullarında da durum hiç de farksız değil...

Tepki Skoru
0
hayır degil ama şikayetlerimizinde farkında işin kötüsü batmak üzereler vede bugün söylediklerine göre yeni sezona çocuk gelmezse işden ayrılacakmışız. veli çocugun yediginin farkında ama suçlu yine ögretmen oldu.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Bu işleri eğitimciler (gerçek eğitimciler) yapmaya başladıgında ancak sorunlar hallolur.
Sizin kurumda sanırım sadece maddiyat ön planda.Öyle olduğu müddetçe kaybedeceklerdir.

Tepki Skoru
0
yanı bencede maddıyat okadar onemlımı bırazda tabıkı onlar için önemlı ama yine masum cocuklarıda düşünmeleri lazım bu dunyanın öbür tarafıda var unutulmamalı.

Tepki Skoru
0
2 cm lik boya kalemi gördünüzmü köy okullarında bile okadar imkansızlıklara ragmen yoktur.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben buna ve buna benzer durumları başka okullardada gördüm acı ama gerçek artık okulöncesi eğitimi bazı zihniyetler ticaret olarak algılıyorlar, bu işi okadar bilinçsizce yapan yerler varki burada veli devreye girmeli çocuğunun sağlığını, eğitimini kime emanet ettiğinden emin olması gerek... tabi bizde öğretmen olarak üzerimize düşeni yapmalıyız bu da ayrı bir konu...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Tüm bu işleri eğitimciler yapmalı dediğim için bir çok e-mail almıştım.Destekleyenlerden daha fazlaydı.İşte durumumuz bu.

Tepki Skoru
0
Malesef arkadaşlar artık herkes çalışsın aile ekonomisine katkıda bulunsun diye çocuklarını kreşe yazdırıyorlar ve özel sektörde çok para var.Benim çalıştığım kreşi sırf kendi çocuğunla beraber açmış olmak için açtı patronum ve çocuk gelişiminden hiç anlamıyo,açmak için parayla diploma satın aldı emekli öğretmenden

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu işini iyi yapmayan kurumlarda hiç değilse duyarlı ve merhametli sizler varsınız çocuklar adına buda bir şans sizi kutlarım velilerinde biraz daha uyanık olmasını dilerim çocukların önemini bilenler açsalar bu kurumları ne iyi olurdu iyiki sizler varsınız

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle