Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Özel anaokulunda çalışanlar.. hergün neler yaptırıyorsunuz

Tepki Skoru
0
özel ana okulunda çalışanlar varsa lütfen bana yardım etsinler..
benim çalıştığım okulda uyku saati yok ve tam gün sabah 9 akşam 6da bitiyo
ben bütün etkinliklerimi yaptırıyorum ama yinede çok boş zaman kalıyor.ne yapıcağımı şaşırdım lütfen bana yardım edermisiniz d
iğer özel anaokullarında da mı böyle oluyo yoksa sorun bendemi
düşündüğünüz farklı şeyler varsa benimle paylaşırmısınız

Tepki Skoru
0
bende özel okuldayım ama bızım programlarımz dolu dolu ek dersler var ıngılızce jımlastık yuzme 3 öğun yemek var gunde 2etkınlık falan yaptırabılıyoruz sergı donemı dergı kıtap calısması ve rutın dığer etkınlıklerle doluyo ama senın ek derslerın yoksada kıtap calısmalarına etkınlerın suresını bıraz uzatabılırsın serbest oynamalarına da zaman kalır normal planını uygularsın yanı ama sahsen bende tam gunde sıkılıyorum yaptır yaptır aksama kadaryarım gunu dah açok sevıyorum :)

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim hepinize
burası yeni açıldığı için biraz zorlanıyoruz. mesela fon kartonunu yapıştırıcı gibi seyleri lazım oldukca alıyolar toptan almıyolar.düşündüğüm bi şeyi anında yaptıramıyorum bazen malzeme olmuyo
bi de bu benim ilk tecrübem öğretmen olarak.kavram kitabları falan aldılar ama sadece bi tane
benim bildiğim hercocuğun olması lazım ayrı ayrı bende çocuklara resimleri gösteriyorum sorular soruyorum ama tabiki çocuklar sıkılıyo.diğer özel okullarda nasıl oluyo biliyomusunuz benim staja gittiğim bağımsız anaokulunun bi deposu vardı orda hersey bulunuyodu artık malzemeler falan burası yeni olduğu için mi böyle oluyo anlamadım.

Tepki Skoru
1
Ben de özelde sayılırım.Ama bana etkinlik yaptırcak zaman kalmıyor hele çarşambaları çocuklar santrançtan,müziğe,drama ya,ve bilgisayara giriyor...Diğer günlerde böyle sayılır...Çok yoğun geçiyor.Ancak çok fazla zaman kaldığında kitap çalışması,hayal kurma,serbest oyun,yap-boz ve son günlerde de 23 nisan ve yıl sonu gösterilerine hazırlıyorum...Bunları uygulaya bilirsin umarım yardımcı olmuşumdur...:)
Sevgiler ve başarılar:):):)

Tepki Skoru
1
duyguuu' Alıntı:
teşekkür ederim hepinize
burası yeni açıldığı için biraz zorlanıyoruz. mesela fon kartonunu yapıştırıcı gibi seyleri lazım oldukca alıyolar toptan almıyolar.düşündüğüm bi şeyi anında yaptıramıyorum bazen malzeme olmuyo
bi de bu benim ilk tecrübem öğretmen olarak.kavram kitabları falan aldılar ama sadece bi tane
benim bildiğim hercocuğun olması lazım ayrı ayrı bende çocuklara resimleri gösteriyorum sorular soruyorum ama tabiki çocuklar sıkılıyo.diğer özel okullarda nasıl oluyo biliyomusunuz benim staja gittiğim bağımsız anaokulunun bi deposu vardı orda hersey bulunuyodu artık malzemeler falan  burası yeni olduğu için mi böyle oluyo anlamadım.

Canım öğrenci valilarinden fon kartonu ve yapıştırıcı ve çeşitli artık materyalleri isteye bilirsin bizde ilk açıldığında böyle yapmıştık.Yeni açıldığı için böyledir sen takma kafana yakında düzelir:):):)

Tepki Skoru
0
ben söyledim isteyelim diye ama onlar kırtasiye parası almışlar zaten velilerden ama artıkmateryalleri istiyorum.
çok tesekkür ederim fikirleriniz için saolun...:)

Tepki Skoru
0
bende tam günlük bi özel okulda çalışıyorum senin kadar uzun diilim saat 4 de çıkıyorum ama gün yetmiyo. palnımın dışında hergun mutlaka saerbest resim yaptırıyorum bi konu veriyorum mesela en sevdiğin arkadaşın yada hayalındeki ev.. gibi çok eğleniyolar sora tek tek anlattırıyorum en çok beğenileni sınıfca seçiyoruz küçük süprizler veriyoruz yıldız yada şeker. sora hikaye tamamlatma mutlaka yaptırıyorum hem dil gelişimleri hemde zihin gelişimlerine çok faydası var ve mükemmel hikayeler oluşturuyolar. bazen ben bile inanamıyorum.Olüşturdukları hıkayeyi canlandırmakta çok hoşlarına gidiyo.

Tepki Skoru
0
duygucum aynı sorunlar bende de var benimde ilk senem ve benim çalıştığım kreşte yeni açıldı . Bizimde uyku saatimiz kaldırıldı sağolsunlar . Bizde çok zorlanıyoruz biz genelde diğer küçük gruplar yattığı için onları rahatsız etmemek için ya kavram çalışması veriyoruz yada oyun hamuru veriyoruz. Çocuklar çok uykusuz kalıyo ama emir büyük yerden naparsın . :) Tskma kafana kendine olur olan artık bende takmıyorum

Tepki Skoru
0
bende özel bir okulda çalışıyorum ve sabah 8 akşam 7
bizimde bazı derslerimiz var ayrıca uyku saatimizde var ....
uyku saati geldiğinde çocuklara pijama giydirmek tuvalete götürmek onları yatırıp uyutmak ve kalktıklarında tekrar pijamalarını çıkartmak çok zor gerçekten....

çalışma saatlerimiz çok uzun doğal olarakda çocuklar sıkılmıyor değil....gerçi yazın daha iyi hiç değilse bahçe var pikniğe gidiyoruz .....ama kışın hep okulun içindeyiz....çocuklara da hak vermek lazım.......
etkinlikleri ve oyunları uzun tutmaya çalışıyoruz.

Tepki Skoru
0
Bende tam günlük eğiti kurumunda çalışıyorum.Yeni çıkan programda bütün etkinliklere az ve öz yer verilmiş.Zaman artması normal.
Arkadaşlar bu yazdıklarımı dikkate alın.Fizyolojik ihtiyaçlarımızı gidermek için ne teneffüs nede öğle arası hakkımız var.Bakanlık okul öncesini yarım gün yapmak istiyor.Ne olursa olsun bizimde teneffüse ihtiyacımız var.Robot yada bakıcı değiliz.Fabrika işçilerinin bile dinlenme saati var.tabiki tam gün çalışan bir öğretmen felç olur.Biz bu konuda sendikalar aracılığı ile dava açacağız.Lütfen sizde bu konu üzerinde hassas olun ve gerekeni yapın.Bir kaç kişinin sesi ile bir yere varamayız.LÜTTTFEEEEEENNNNN

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle