arkadaşlar ben bölümümde 3 sınıfım fakat bu yıl össye gırecem össyı kazanıp yerleşmem durumunda açıköğretımdekı bu kaydım sılınırmı bilgisiolan varsa rica edicem sölesın çünkü silinmesi durumunda benım 3yıllık bır emeğimin boşa çıkışı söz konusu
Ayni Anda Acik ÖĞretİm Ve ÖrgÜn Okuyamassin ArkadaŞim.ben Su An ÖrgÜn Okuyorum.aÖf Sİne Gİrİp Oradan Da Dİploma Alip 2 Dİplomayla Bİrİnde Meb De CaliŞmak Bİrİnde De Özel Anaokulu Acmak İstİyordum Ama ÖĞle Olmuyor Malesef.bence Canim Enm SaĞlikli Bİlgİyİ Alman İÇİn Anadolu Ünİ. Ara.sen De Rahat Olursun Hem.aynı Anda Açık öğretim Ve örgün Okuyabilirsin Diye Biliyorum Bence Kaydını Silmeye Gerek Yok Ama En Iyi Açıklamayı Sana Açıköğretim Börosu Yapacaktır Orayı Arayıp Sormanı öneririm
Bu Arada Sınavda Başarılar Bence şimdi Sadece Sınava Konsantre Ol
hayırlısı budur cnm moralini bozma.hayırlısı olsun diyelim...ya benım olayım başka kpssyı kazandıpıN zaman olduğun şehırden başka bir şehıre atansanda eğer olduğun şehirde eğitimin var gözukuyorsa okudupun yerde ÇALIŞABILMENE IZIN VERILIYORMUŞ BENDE BÖLE BİŞİDEN YARARLANMAK ISTEDIM AMA IMKANSIZ GALIBA , ayrıca okul öncesi öğretmenliği okuorum ama zıhınsel engellıler öğretmenliğinide ıstıyorum nese artık geçmiş ola bana şans oldum olası ugramadı zaten![]()