Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Össyı kazanıp yerleşmem durumunda açıköğretımdekı bu kaydım sılınırmı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bölümümde 3 sınıfım fakat bu yıl össye gırecem össyı kazanıp yerleşmem durumunda açıköğretımdekı bu kaydım sılınırmı bilgisiolan varsa rica edicem sölesın çünkü silinmesi durumunda benım 3yıllık bır emeğimin boşa çıkışı söz konusu

Tepki Skoru
0
Tabiki Boşa Gitmezz BU Şekilde İki Ünv Birlikte Okuyan İnsanlar war ...

Tepki Skoru
0
kazandığın bölümü dondurman gerekli diye biliyorum

Tepki Skoru
0
nasıl kazandığım bölümü dondurmam gerekli anlamadım

Tepki Skoru
0
aynı anda açık öğretim ve örgün okuyabilirsin diye biliyorum bence kaydını silmeye gerek yok ama en iyi açıklamayı sana açıköğretim börosu yapacaktır orayı arayıp sormanı öneririm
bu arada sınavda başarılar bence şimdi sadece sınava konsantre ol

Tepki Skoru
0
eğer örgündede aynı bölümü kazanırsan iptal ediliyor diye biliyorum bende.

Tepki Skoru
0
b) Anadolu Üniversitesi'nde açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı iken, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı'na girerek, bu sisteme göre öğretim yapan fakültelere yeniden yerleştirilen öğrenciler, eski kayıtlarını sildirmeden kayıt yaptırdıkları takdirde, hangi sınıfta olurlarsa olsunlar, önceki kayıtları silinerek, yeni yaptırdıkları kayıt geçerli sayılır. Bu öğrenciler eski kayıtları için hiçbir hak iddia edemezler.

arkadaşlar böle bi madde var ya offf sınav arıfesı canım sıkıldı boşuna çalışmışım ben kahretsin:(:(:(

Tepki Skoru
0
aynı Anda Açık öğretim Ve örgün Okuyabilirsin Diye Biliyorum Bence Kaydını Silmeye Gerek Yok Ama En Iyi Açıklamayı Sana Açıköğretim Börosu Yapacaktır Orayı Arayıp Sormanı öneririm
Bu Arada Sınavda Başarılar Bence şimdi Sadece Sınava Konsantre Ol
Ayni Anda Acik ÖĞretİm Ve ÖrgÜn Okuyamassin ArkadaŞim.ben Su An ÖrgÜn Okuyorum.aÖf Sİne Gİrİp Oradan Da Dİploma Alip 2 Dİplomayla Bİrİnde Meb De CaliŞmak Bİrİnde De Özel Anaokulu Acmak İstİyordum Ama ÖĞle Olmuyor Malesef.bence Canim Enm SaĞlikli Bİlgİyİ Alman İÇİn Anadolu Ünİ. Ara.sen De Rahat Olursun Hem.

AÖf Sİyle ÖrgÜn Ayni Su Anda Neden Gİrmek İstİyorsunkİ Örgune Ayrica?

Tepki Skoru
0
ya benım olayım başka kpssyı kazandıpıN zaman olduğun şehırden başka bir şehıre atansanda eğer olduğun şehirde eğitimin var gözukuyorsa okudupun yerde ÇALIŞABILMENE IZIN VERILIYORMUŞ BENDE BÖLE BİŞİDEN YARARLANMAK ISTEDIM AMA IMKANSIZ GALIBA , ayrıca okul öncesi öğretmenliği okuorum ama zıhınsel engellıler öğretmenliğinide ıstıyorum nese artık geçmiş ola bana şans oldum olası ugramadı zaten:(

Tepki Skoru
0
ya benım olayım başka kpssyı kazandıpıN zaman olduğun şehırden başka bir şehıre atansanda eğer olduğun şehirde eğitimin var gözukuyorsa okudupun yerde ÇALIŞABILMENE IZIN VERILIYORMUŞ BENDE BÖLE BİŞİDEN YARARLANMAK ISTEDIM AMA IMKANSIZ GALIBA , ayrıca okul öncesi öğretmenliği okuorum ama zıhınsel engellıler öğretmenliğinide ıstıyorum nese artık geçmiş ola bana şans oldum olası ugramadı zaten:(
hayırlısı budur cnm moralini bozma.hayırlısı olsun diyelim...

Tepki Skoru
0
hayırlısı tabı ama moralim bozulmadı dıyemem hazırlamıştım kendımı çünkü:(
sen hangı unuverstete okuyorun sedef?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika