M muallim60 Katılım 2 Kas 2007 Mesajlar 22 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 42 11 Ara 2007 #1 Merhaba arkadaşlar okuldaki diğer anasınıfcı arkadaşla bu arada o sabahcı ben öğlenci ortak etkinlikle yaptırmak istiyoruz..geçen hafta turşu yaptık bu haftada gezi düzenleyeceğiz bunun gibi başka neler yapılabilir.Sizler neler yapıyorsunuz
Merhaba arkadaşlar okuldaki diğer anasınıfcı arkadaşla bu arada o sabahcı ben öğlenci ortak etkinlikle yaptırmak istiyoruz..geçen hafta turşu yaptık bu haftada gezi düzenleyeceğiz bunun gibi başka neler yapılabilir.Sizler neler yapıyorsunuz
B berkay Katılım 7 Eki 2007 Mesajlar 69 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 41 11 Ara 2007 #2 arkadaşım puaça yada kurabiye yapabilirsiniz sınıfta çok eğlenceli oluyor.velinizin birine hazırlatın siz sınıfta şekil verin
arkadaşım puaça yada kurabiye yapabilirsiniz sınıfta çok eğlenceli oluyor.velinizin birine hazırlatın siz sınıfta şekil verin
M muallim60 Katılım 2 Kas 2007 Mesajlar 22 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 42 12 Ara 2007 #3 teşekkürler mantı ve kurabiye iyi fikir sinoplu anlamadım neden kavga edelimki güzel paylaşımlar varkenn
teşekkürler mantı ve kurabiye iyi fikir sinoplu anlamadım neden kavga edelimki güzel paylaşımlar varkenn