Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Önlisans- lisans ve stajerlik

Tepki Skoru
0
Merhaba ben önlisans çocukgelişimi bölümü mezunuyum. özel eğitim kurumunda çalışıyorum yeni başladım ben deslere giriyorum imza yetkim olmadıgı için başka bir öğretmen sadece imza atıyor. benim tandıgım bir baska özel eğitimci stajerliğimi kaldırıp kaldırılmıycagını sormamı istediler. sordum kurum stajerlıgnı kaldırız dedi. bunun bana bi faydası yok diye biliyorum kaldırılmasının, öyle degilmi ? ben aynı zamanda ünversiteyi tamamlamak için sınava hazırlanıyorum yani hersekılde lisans mezunu olmak için okuycam lisans mezunu olduktan sonraa bu stajerlık en bastan kaldırlıması gerekmıycekmı? beni bu konuda aydınlatırsanızz sevinirim. İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞŞEKÜR EDERİM...

Tepki Skoru
0
merhaba şu anda siz rehabilitasyonda usta öğretici olarak çalışıyorsunuz.evet dediğiniz gibi imza yetkiniz yok.stajyerliğinizin kalkması demek uzman öğretici olmanız demek .ikisi arasında çokfazla bir fark yok.stajyerliğinizin kalkmasıda çok fazla önem taşımıyor.kurum usta öğretici değil uzman öğretici çalıştırmış oluyor.
merak ediyorum önlisansda 1 yıl,2. sınıfta özel eğitim dersleri veriliyor da niye veriliyor.özel eğitim kurumlarında imza yetkisi vermiyecekse bakanlık ,devlet ..vs niye önlisans programı açılıyor her sene bir sürü mezun veriyor.

Tepki Skoru
0
ayrıca lisans mezunların stajyerliği ile sizin stajyerliğiniz aynı değil. kaldırılmış olsa bile lisans mezunu olduğunuzda (umut ederim) (aday öğretmenlik) tekrar stajınız kalkmasını talep edeceksiniz.
size kolay gelsin:)

Tepki Skoru
0
ayrıca lisans mezunların stajyerliği ile sizin stajyerliğiniz aynı değil. kaldırılmış olsa bile lisans mezunu olduğunuzda (umut ederim) (aday öğretmenlik) tekrar stajınız kalkmasını talep edeceksiniz.
size kolay gelsin:)

sagolun tesekkur ederım bunlardan haberım varr sadece bır ana kafamı baya karıstırdılarr sızlerden de dogru olanı öğrenmek beni rahatlattı tekrar cevap veren arkadaslarıma teşşekkür ederim

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Aralarında pek bir fark yok .İmza yetkiniz olmadığı için.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle