Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ÖNeRİM VaR

Tepki Skoru
0
önerim şu: 2006\2007 yıllarında açılan konuların mesaj atma bölümü kaldırılabilir...mesela ilk sayfada 2006 ya ait bi konuyu görürken 3. sayfada 1 hafta öncesinde açılmış olan bi konu olabiliyor... bu konulara mesaj atmak isteyenler konu sahibine özel mesajla da ulaşabilirler...böylelikle hem ulaşılabilirlik açısından kolaylık ,hem de yeni açılan konuların arka sayfalara gitmeleri engellenmiş olunur...saygılar...

Tepki Skoru
0
büyük ihtimalle benim konularımdan bahsediyosunuz hocam,
çünkü ben uzun zamandır siteden ayrı kaldığım için konularıma birçok arkadaş yorum yapmış yada güzel dileklerde bulunmuş bende onlara teşekkür etmek istedim
ayrıca siteye yeni katılan arkadaşlarında eski eklenen faaliyatleri görmesi açısından sorun olmayacağını düşündüm
ama bi sorun oluyorsa cevaplamayadabilirim :)

Tepki Skoru
0
hocam sitedeki eski yıllara ait tüm konulardan bahsettim ki benim konular da buna dahil kişisel olarak algılamayın lütfen ...elbetteki cvp yazıcaksınız hem bunu ben de yapıyorum konulara tşk yazanları cvpsız bırakmak olmaz tabiki :) bu arada eski konuların msj bölümünün kaldırılması o konulara ulaşılmasını engellemez... benimki sadece bi öneri ...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle