Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Önemlİ: DİlekÇe........

Tepki Skoru
0
arkadaşlar osym dilekçe veren varmı varsa bana yardımcı olabilirmisiniz. örneğini yayınlayabilirmisiniz?

Tepki Skoru
0
maiilini ver hocam dilekçeyi ve ne yapacağını atayım sana

Tepki Skoru
0
603-2068-5001 güvenevler ankara şubersine ziraat bankasından 5 lira yatırıyorsunuz dekontu ve aşağıda vereceğim dilekçeyi dolddurup aps ile ÖSYM SINAV HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 06538 BİLKENT/ ANKARA
bu adrese yolluyorsunuz. ösym aday bilgilerime girip evrak referans numarasını mutlaka alın ve dilekçeye uygun olan yere yazın hayırlısı olur inşallah....

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığına,
06538 ANKARA
Aşağıda yazdığım isteğim ile ilgili işlemin yapılmasını arz ederim.
Evrak Referans Numarası : *
Saygılarımla,
Sınav Yılı: 2010
Sınav Adı: Kamu Personeli Seçme Sınavı (Lisans)
Sınav Dönemi: ------------------------------------------------------------ (varsa)
T.C. Kimlik Numarası:
Adı, Soyadı:
Doğum Yeri:
Doğum Tarihi:
Baba Adı:
Telefon Numarası:
Yazışma Adresi:*
e-mail adresi:

İsteğim: 10-11 Temmuz 2010 tarihinde yapılan KPSS’ye girdim. Sınav sonrasında hesapladığım netlerimle, bana bildirilen sınav sonucumdaki netlerimin birbirini tutmadığını gördüm. Netlerim benim beklediğimin çok altında gelmiştir.
Cevap kağıdımın tekrar incelenmesini ve bu durumun düzeltilmesini istiyorum.
Ayrıca 4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu’nun 5.Maddesinde yer alan “Kurum ve kuruluşlar, bu Kanunda yer alan istisnalar dışındaki her türlü bilgi veya belgeyi başvuranların yararlanmasına sunmak ve bilgi edinme başvurularını etkin, süratli ve doğru sonuçlandırmak üzere, gerekli idarî ve teknik tedbirleri almakla yükümlüdürler.” hükmü ile aynı kanunun 10. Maddesinde yer alan “Kurum ve kuruluşlar, başvuru sahibine istenen belgenin onaylı bir kopyasını verirler.
Bilgi veya belgenin niteliği gereği kopyasının verilmesinin mümkün olmadığı veya kopya çıkarılmasının aslına zarar vereceği hâllerde, kurum ve kuruluşlar ilgilinin;
a) Yazılı veya basılı belgeler için, söz konusu belgenin aslını incelemesi ve not alabilmesini,
b) Ses kaydı şeklindeki bilgi veya belgelerde bunları dinleyebilmesini,
c) Görüntü kaydı şeklindeki bilgi veya belgelerde bunları izleyebilmesini, Sağlarlar.
Bilgi veya belgenin yukarıda belirtilenlerden farklı bir şekilde elde edilmesi mümkün ise, belgeye zarar vermemek koşuluyla bu olanak sağlanır.
İstenen belgeler :
1- 2010 KPSS Lisans genel yetenek-genel kültür testleri ile eğitim bilimleri testine ait soru kitapçıkları
2- İlgili testlere ait cevap anahtarları
3- Bana ait cevap kâğıtlarının onaylı fotokopileri.
Başvurunun yapıldığı kurum ve kuruluş, erişimine olanak sağladığı bilgi veya belgeler için başvuru sahibinden erişimin gerektirdiği maliyet tutarı kadar bir ücreti bütçeye gelir kaydedilmek üzere tahsil edebilir.” hükümlerine dayanarak girmiş olduğum sınav oturumlarına ait aşağıda istenen belgelerin tarafıma ulaştırılmasını ya da bu belgelere inceleme erişimimin sağlanmasını talep ediyorum. Talep ettiğim belgeler 4982 sayılı kanunun 4. Bölümünde belirtilen sınırlamalar kapsamına girmediği için ilgili talebim reddedildiği taktirde aynı kanunun 29. Maddesi gereği hukuki yollara başvuracağımı belirtir, taleplerimle ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

Tepki Skoru
0
bu 5 mılyon nıye..okadar madur olduk sıkayetımızıdemı parayla yapcazz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00